- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
pedig már úgy aggódtam
amúgy én smaa medium 2tx-el fogok nyomulni, eddig bétában bevált mert nagyon jó a sebessége is nálam szebben nézett ki ugy mint msaaval ami lezabálta a gatyámat is, sztem az smaa medium2tx az ideális aa cry3ban meg a shadinget highra rakom többi very high blur high minden max, nálam igy jol ment a beta, kiváncsi leszek a single gpu igényérenekem amúgy mindig jobban mennek a játékok mint a tesztekben, néha sokkal jobban, szoktam nézni a phs teszteket és otthon totál más eredmények szoktak kijönni, még 3dmarkokban is más resultsok vannak, bírom mikor a guru3dnél meg más oldalaknál az alaporajeles i7el tesztelnek vantage gpu scoret performance módban azt kihoznak 30ezret egy 7970re, nálam meg szépen ki van hajtva a 4.8as 3570kval és legfrisebb driverrel tolja a 37k scoret, na erről ennyit, és akkor ilyen fals eredmények után állítanak fel erősorrendet, meg a tpu az 1024es teszteléseivel no aa-val
néha fogom a hasam a nevetéstől, 1680x1050 alatt egy darab vgat nem tesztelnék manapság
nálam így nézne ki a felbontás összeállítás:
1680x1050
1920x1080
1920x1200
2560x1440
2560x1600Persze ezeket az 1 monitoros tesztelésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest