Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor
üzenetére
Ebben egyet értünk, elkelne egy harmadik játékos.

A Stellaris egyébként a világon semmiben nem hozható párhuzamra az általam említett vagy körülírt játékokkal, ezért írtam hogy konkrét tapasztalat kéne ahhoz hogy mindenki értse miről szólt a StarSwarm és az AotS.
Említetted a grafikát AotS esetében.., most függetlenül attól hogy large scale RTS-ekben mennyire lényegtelen, nem tudok elmenni amellett hogy ez a Stellaris rondább mint az EVE Online volt 5-6éve, pedig az nem egy magas léc..

Mint SotS 1-2 fan [link] abban sem vagyok biztos hogy a második rész grafikáját hozza, pedig szerintem az már egy telefonon is egészen jól elfutna..Érdekes egyébként hogy sokan a vadkapitalizmussal szoktak "érvelni" (hát ugye ki minek nevezi..
) amellett, hogy bizonyos cégek rendszeresen arconsz@rhatják a saját visszatérő vásárlóikat. Most függetlenül ezen hűséges törzsvásárlók vélt vagy valós képességeitől (ugye nemrég ezt a síkot is érintette a topic..
), engem azért eléggé mellbevág mennyi agyrém igazolható ezzel a gondolatmenettel, aka egyszereplős piac/dominancia stb.., ugyanakkor ha olyan "eszközök" vélt vagy valós esete forog fenn, mint például "apróbb szívességeket kérni" (remélem így már emészhetőbb az utalás..
) egy-másik tesztoldaltól, akár ideiglenesen akár egy alku vagy üzlet részeként, szóval pusztán ennek felmerülése is milyen ellenállásba/elutasításba ütközik. 
Vajon aki a kettőt együtt műveli rendelkezik bárminemű minimális fogalommal arról hogyan is működik a vadkapitalizmus a gyakorlatban, mondjuk egy végzős általános iskolás szintjén?

Na mindegy, késő van. Mindentől függetlenül szerintem elég jól szerepel eddig a 1070-es.., is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) amellett, hogy bizonyos cégek rendszeresen arconsz@rhatják a saját visszatérő vásárlóikat. Most függetlenül ezen hűséges törzsvásárlók vélt vagy valós képességeitől (ugye nemrég ezt a síkot is érintette a topic..
), engem azért eléggé mellbevág mennyi agyrém igazolható ezzel a gondolatmenettel, aka egyszereplős piac/dominancia stb.., ugyanakkor ha olyan "eszközök" vélt vagy valós esete forog fenn, mint például "apróbb szívességeket kérni" (remélem így már emészhetőbb az utalás..
) egy-másik tesztoldaltól, akár ideiglenesen akár egy alku vagy üzlet részeként, szóval pusztán ennek felmerülése is milyen ellenállásba/elutasításba ütközik.