- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
odorgg #17435 üzenetére
A 0 infó stratégia nekem azt mondja, hogy nem tudnak mit kezdeni az 1070-80 ellen.
Szerintem most megint az fog jönni, hogy hát a legújabb GCN oda-vissza elver minden korábbi architektúrát, annyira előremutató lesz, hogy a hajunkat le fogjuk tenni. Ami persze ugyanúgy nem fog az átlag felhasználó megtapasztalni, mint a GCN esetében is.
A Doom és Overwatch teszteknél szembesültem vele, hogy a világmegváltó Radeon 79x0 GCN kártyák még a legújabb játékoknál is ugyanazt a sebességet hozzák, mint a velük anno egy kategóriás GeForce GTX 670/680 széria. Néhány esetben a GCN tényleg jobban teljesít Dx12 alatt (pl. AoS), de ott is inkább 5% körüli a különbség. Ezért hallgatjuk 4 éve a GCN világmegváltásról szóló mantrát?
Sajnálom az AMD-t, de annyira nem érez rá, hogy mi a fontos a vásárlóknak, hogy az már fáj...
-
nubreed
veterán
válasz
odorgg #17435 üzenetére
Ez így van. Talán majd most a Computexen meg tudunk többet is annál, hogy "olcsó lesz" és rohadtul power efficient. Ezen a két dolgon kívül érdemi infó még nem igazán jött az AMD részéről. De ha most sem derül ki semmi érdemleges, mondván, hogy várja meg a nép a június 29-et, nyugodtan temethetjük az AMD-t. Ennyire nem szopathatja magát tövig a piros cég, bár úgyanúgy mint te, ez utóbbiban én sem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest