Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Crytek #14932 üzenetére
Csak nem erre a "gyöngyszemre" gondolsz? Ez egy olyan szintű kártevő, hogy a kutya se meri piszkálni, üresek a Steam fórumok és tesztek sincsenek róla, senki nem akar hozzányúlni. Ezt nem mondanám valami jó reklámnak.
Amúgy ahány UE4 játékkal találkoztam, mindenhol katasztrofális volt a teljesítmény akárhogy módosítottam a grafikai beállításokon, vagyis a skálázódás is szinte nulla. Például próbáltad a TVoEC Redux változatát? The Astronauts profikból áll, de még ők sem tudtak mit kezdeni az UE4 sz*r D3D11 leképzőjével.
Az eredeti, UE3-as változat full maxon 4×MSAA mellett 60 FPS-el megy, csak néhol esik le 40-50 környékére. A Redux változat (UE4) mindenféle élsimítás nélkül és visszavett grafikai részletességgel is kínkeservesen tudta tartani a 30-at. Amikor dinamikus (animált) vegetáció kerül a képbe, azonnal összeomlik a teljesítmény, ellentétben az előddel.Én inkább úgy mondanám, hogy ami alapból sz*r, azt adhatod bárkinek, nem lesz jó a végeredmény (hacsak át nem írják teljesen a leképzőt, ami egy indie fejlesztőnél teljesen kizárt).
#14934 Abu85: Van publikus lista arról, hogy mely játékokhoz vették meg? Csakhogy tudjam, hogy a jövőben mely címeket kell messziről elkerülni.
Viccet félretéve lesz dolguk vele bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest