Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Crytek #14932 üzenetére

Csak nem erre a "gyöngyszemre" gondolsz? Ez egy olyan szintű kártevő, hogy a kutya se meri piszkálni, üresek a Steam fórumok és tesztek sincsenek róla, senki nem akar hozzányúlni. Ezt nem mondanám valami jó reklámnak.

Amúgy ahány UE4 játékkal találkoztam, mindenhol katasztrofális volt a teljesítmény akárhogy módosítottam a grafikai beállításokon, vagyis a skálázódás is szinte nulla. Például próbáltad a TVoEC Redux változatát? The Astronauts profikból áll, de még ők sem tudtak mit kezdeni az UE4 sz*r D3D11 leképzőjével.
    Az eredeti, UE3-as változat full maxon 4×MSAA mellett 60 FPS-el megy, csak néhol esik le 40-50 környékére. A Redux változat (UE4) mindenféle élsimítás nélkül és visszavett grafikai részletességgel is kínkeservesen tudta tartani a 30-at. Amikor dinamikus (animált) vegetáció kerül a képbe, azonnal összeomlik a teljesítmény, ellentétben az előddel.

Én inkább úgy mondanám, hogy ami alapból sz*r, azt adhatod bárkinek, nem lesz jó a végeredmény (hacsak át nem írják teljesen a leképzőt, ami egy indie fejlesztőnél teljesen kizárt).

#14934 Abu85: Van publikus lista arról, hogy mely játékokhoz vették meg? Csakhogy tudjam, hogy a jövőben mely címeket kell messziről elkerülni. ;] Viccet félretéve lesz dolguk vele bőven.

Új hozzászólás Aktív témák