- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Arra gondoltam, hogy mire NVnek lesz olyan megoldása, mint amilyen az AMD-nek van most, addigra az AMD már rég kiadott egy újabb, jobb megoldást. Akkor megint ott vagyunk, hogy miért vegyünk Geforce-ot NV-re, ha van jobb? AMD most tudna szakítani a helyzeti előnyével. Csak meg kéne tudni ragadni.
-
Dyingsoul
veterán
Na igen, így ahogyan Abu írja. Ugyanerre gondoltam én is, és olvastam felvetéseket a szemmozgás követésére, de szerintem az is csak félmegoldás lenne ami egy plusz felesleges feature-nek tűnik az AMD megoldásához képest. Csak abban reménykedem, hogy pascal alatt majd meg tudják ezt oldani önmagukhoz képest sokkal jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest