Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A szép emlékek... [link]
-
TTomax
félisten
Ja egyébként az tudjátok hogy számol az FFXV benh?AVG fps X 100
-
TTomax
félisten
Erre az FFXV-re ne adjatok sokat,hiába fut jobban nVidian ha ott is beakad,laggol stb... ultran is normalon is.Ezt bizony összecsapták mondhat bárki bármit is.2018ban egy így kinéző játéknak nem így kell futnia.Ahol egy 970 gyorsabb 4Kban mint egy Vega56 az nem normális játék nahh...
-
TTomax
félisten
Hááát,Highon 25-35fps (egy rakás szaggatással),standardon 45-70fps (jóval kevesebb szaggatással)... a blur csak úgy hasit a textúrák mind szépen el vannak mosva,kb 5évvel ezelőtti grafika.Ha valaki akarja vegye,de akinek a grafika is fontos kerülje el....

Legszívesebben azt írnám hogy egy f@s,de inkább azt írom másképpen szép...
az nem normális dolog ha ilyen grafikához 1080pre egy 1070/1080 kell... nekem biztos kimarad. -
TTomax
félisten
Még mielött a topic amd vs amd lesz ezt azért igy ide beszurnám... 15 Premium VR Oculus Rift benchmarks
Nem igazán látom hol is jobb egy radeon VRre (volt itt ilyenröl szó böven)föleg amikor ránézek a frametimeokra.... és itt még a Vegak customok még csak nem is refek,amig az nV karik igen....BTW,ismét egy teszt ahol szépen látszik mennyi felárat ér meg a 64esVega,...
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Milyen kinálat növekszik?
Ez ugyanaz a vga mint eddig... az ár meg nem azért csökken mert olcsóbban tudják gyártani,hanem azért mert ez a vga megbukott arra amire eddig hirdették.Csavartak egyet gyorsan,majd eladják bányászni,oda ugy is elvisznek bármit. -
TTomax
félisten
Radeon Vega Frontier Edition Rebranded As a Mining Card
Meg egy szépet vágtak is az árán... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Érti ö,de nem fogja elfogadni.Évek óta próbáljuk neki megmagyarázni hogy egy problémára akkor kell reagálni amikor van,és nem amikor lesz...
-
TTomax
félisten
Ez igen jól sikerült.... [link] Most már majdnem eléri a custom V64 a custom 1080at... mindezt 1080Ti árért.És ez lenne a premium V64.
-
TTomax
félisten
Igy vegyél custom Vegát,a memória OC ki van kapcsolva az AMD driverban.[link]Most ez tényleg hogy?Egyre nevetségesebb már a kialakult helyzet.
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Miért is,csak nem arra akarsz célozni,hogy egy Vegat annyiba kerülk gyártani mint egy 1080at?Ha igen akkor sajnos elment a józan itélöképesaséged.Tudod nem kell ahhoz matek zseninek lenni,hogy észrevedd az nV zsirosra keresi/te magát.Pont az ilyen huzásokkal,mint hogy a 680al fogták a 7970et,meg a 980al a 290X-et stb...
Ha neked az rendben van,hogy a Vega64ed a 1080Ti árán árulják lelked rajta,de sokan nem igy gondolják.A monitor is egy szép eszme ,csakhogy monitort nem cserélsz mindig a vgaval,azt hosszabb idöre veszed,két-három vga generációt kiszolgál.Igy is ugy is ha "sync" kell el kell kötelezned magad az egyik oldalhoz,ha pedig igy van akkor talán szerencsésebb oda ahol vgat is kapni.Mert akárhogy is nézzük,nem biztos hogy a 3. gen vga váltást az AMD vga részlege megéri.Hoznak két gen olyan vgat mint a Fury,meg a Vega és a matrox sorsára jutnak.Söt igazából a polaris sem egy sikerstory....
-
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Nem igazán ezt mutatják a teszteredmények amiket publikáltál eddig.5% ide 5%oda neck2neck,ami azért gáz mert közben 1080Ti fogyasztása van, meg lassan ára is.Zero hasznuk amig az nV butára keresi magát,amiböl megint tud fejleszteni,kapni normálisan nem lehet (persze a piaci igényt kialakitották a freesync monitrokkal kiszolgálni azt viszont nem tudják) közben meg lassan már itt a Volta... a poor Volta,amire válaszuk sem lesz.De ha szerinted minden rendben van akkor majd találkozunk a Volta topicban,ahol egy KP kariért 1200fontot adtál,persze annyibe csak a 104es fér bele a 102 más nem...
-
TTomax
félisten
Igen mert az emberek nem hülyék,nem kajálják ha +30%ot látnak genenként mert az kevés.2 gen alatt a nagy ujitásokkal az AMD összeszedett 3 gen hátrányt,ehhez elég nehéz tapsikolni.Arról nem beszélve,hogy megteremtettek egy valós piaci igényt amit nem tudnak kiszolgálni,mert minden/mindenki fontosabb nekik mint az egyszeri gamer.Az az egyszeri gamer akik(k) rekord nyereséget termelnek az nVnek... mert lagalább az nV hozzá a +60%ot genenként,és olyan piaci igényekre reflektál amik léteznek és valósak,igen a ficsörlista hossza nem ide tartozik!
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Mondtad,hogy neked darabos volt a a Destiny2 1080al.... ugy néz ki megtaláltam miért, mert én is annak érzem.A dpi scalingot kell beállitani neki,de még igy sem az igazi.Lehet van usb polling rate bug is vele,mint egy rendes konzol szökevény játéknál... sajnos a gsync sem megy...
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Látod szerencsénk van mert a guru3D updatelte a mérését... [link]
Concluding
Our Destiny 2 article has been updated. Both AMD and Nvidia now offer a driver that shows massive performance gains in Destiny 2. While AMD's optimized 17.11.2 driver already was included with up to 30% performance increases, Nvidia did a similar thing with their 388.31 drivers. Nvidia also gains over 30% in performance.
Minden esetre én élvezem benne az OC 1080al a 100+fpst 1440p maxon...
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Nem is azt irták hogy garantált mindenhol,hanem hogy "up to"...és van ahol megvan az 53%,de ez lényegtelen,hiszen nem driver teljesitmény optimalizálásról volt szó,hanem kijavitottak egy bugot...
Mehh,csapat az nincs,és nem is lesz mert ilyekor éjjel amikor én játszok már mindenki alszik.

-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Igazad is lenne,ha ezt a drivert csak egy gpuhoz irták volna,meg nem látom hogy lenne itt több felbontás....ott a link tesztröl 5x komolyabb ...
Most is benne állok a játékban,megrekedtem power265on franc sew tudja mit kell csinálni,amugy nem ngy szám ez a grafika, a látványilága nem rossz,de nem van egy kis rajzfilmes utóérzésem...
-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Nagyon szép elméleteket gyártotok,de a valóság az hogy egy kapitalista cég sem engedheti meg magának hogy veszteséggel áruljon terméket,márpedig Raja alatt ez már a második ilyen kör volt a Fury után mert az sem igazán termelt hasznot.A Navit már meg se várták.Én nem sajnálom hogy elválnak utjaik,és végre olyan vezetö kerül oda akinek a gamerek is fontosak lesznek és nem csak a ficsörlista hossza mert Raja kb semmi kompetenset nem tudott felmutatni a munkássága alatt az AMDnél.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Hát ha már itt tartunk akkor az összes 1080Ti is "selejtes" gpu....hol vannak már azok az idök amikor ki kellett hozni az a teljes értékü gput nem Titanként...a GTX580 volt az utolsó ilyen vga.
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
FHDban mi van a Vegakkal?Már nem az elsö játék ahol azt látom,hogy a 1070 alatt van.Aztán 1440pre meg már a 1080körül...Miért van az,hogy a Vega64 64fpst hoz FHDban,amig 1440pben meg 61et???Ezek nem normális értékek.
-
TTomax
félisten
Na csak a Vega64 jelenleg a GTX1080al van pariban,az meg ugye 256bites.A 1080Tit meg drágábban adjatják mert gyorsabb.
-
TTomax
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Meg két magra terhel de abból az egyiket kockásra... Nem igazán ezt várnám el egy DX12es játéktól...
-
TTomax
félisten
válasz
velizare
üzenetére
Be is másolom, mert elbeszélünk egymás mellett....
az unlocked framerate csak a monitor natív felbontásán működik, ha valamiért up/downsampling kell, bekapcsol a vsync.
Nem,nem működik ott sem!Nem kikapcsolható a játékban,nincs ilyen opció,és ezt a fejlesztők is jelezték.Csak egy workaround van rá bár ezt sem sikerült éppen senkinek sem eddig összehoznia csak a teszt készítőinek.
-
TTomax
félisten
válasz
Milka 78
üzenetére
Nem,nem kellene gyengébbnek lennie sehol, a Vega56/64 kb minden paraméterében erősebb mint a 1070/1080.A FuryX eredménye sincs rendben,nézd meg 4Kn mert szerintem 9fps az nem kóser...szerintem nagyon sok kalapálni való van még ezen a játékon,a jelenlegi formájában nem igazán érdemel tesztet,konklúziót levonni meg végképp nem.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Te,én egy szót nem írtam arról,hogy a Vega hogy szerepel és hogy nem ebben a játékban.Nekem egyáltalán nem "fáj" ha valahol jól szerepel.Ezt a fajta mentalitást,és hozzállást még csak véletlenül se ragaszd rám,mert ez nem én vagyok.Tartsd meg ezt a mentalitást azoknak akik véres zászlóként lobogtatják ezt a tesztet körbe a forumon igazolva a saját igazukat.
Továbbra is állítom,hogy a 1080Ti eredményei nagyon nincsenek rendben és ha a driver/hardver lenne a ludas akkor a 1080 eredményei sem lennének rendben,már pedig azok szerintem rendben vannak.Szerintem egész egyszerűen CPU limit van,ezt támasztja alá hogy rommá savazzák a forumot a Core0bug miatt ugyanis stutterfest tőle az egész játék pcn ,vga gyártó függetlenül.
-
TTomax
félisten
Egyébként azt sem értem a teszt hogyan készült el amikor 60fps lock van a játékon...
PC SPECIFIC KNOWN ISSUES
• Unlocked framerate is currently not supported in the Forza Motorsport 7 but will be available with a future update.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
A gpu piac már egy ideje egy szereplős,az nV akkor csökkent árat ha új gput tol ki a piacra.Senkitől zavarva szabja az árait,tolja a közép kategóriás vgakat felső kategóriás áron.Versenynek nyoma sincs ezen a piacon.
-
TTomax
félisten
Fogyasztásban mindenképpen...
-
TTomax
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
És akkor még mindig ahhoz a FuryXhez hasonlítjuk ami nem igazán volt egy sikerstory a 290X/390Xhez képest.Két gen. alatt az AMD kapott egy gen. hátrányt.Mert azért a 290X idejében még csak-csak pariban voltak...
-
TTomax
félisten
Érdekes,valahogy ez nem ragadta meg azok figyelmét akik innen szoktak linkelni AMD rumorokat,pedig ebben elég sok igazság van. [link]
-
TTomax
félisten
A tények elég nyilvánvalóak...a legjobban a piaci részesedésen érhető tetten... a többi a porhintés,marketing vagy kinek hogy tetszik.
Meg lehet nézni proci fronton sikerült értelmes terméket kihozni (a launchtól eltekintve),s lám visszanyernek a piacból az intel kárára.Vga fronton nem éppen ez a helyzet. -
TTomax
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ráadásul ez a legdrágább AIO64 a tesztben...
-
TTomax
félisten
Hát a VR játékok se mennek valami fényesen a Vegaval...

Szerk: Bár ahogy nézem Polarissal se...
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Tonnaszám?Legalább tesztelt valaki...Noname?Attól még lehet jó játék,akár a kedvenced is...Orosz?Ennek aztán végképp nincs jelentősége...Hogy mit mutatnak?Na igen,csakhogy ez nem vicces,inkább siralmas...A vicces inkább...inkább azt le sem írom.
-
TTomax
félisten
válasz
Crytek
üzenetére
Nem akarsz te még most 4Ks monitort,nekem volt mégis inkább egy 1440ps mellett maradtam.Nem csak a 60VS144Hz miatt,hanem mert egyszerűen nem volt elég homogén a 4K monitor.Hiába kalibráltam,ahogy odébb raktam a colorimetert 3centivel komplett fals lett az eredmény.Arról nem is beszélve hogy a te igényeidhez még nem létezik elég erős vga.
-
-
TTomax
félisten
válasz
szmörlock007
üzenetére
Jelenleg még persze nem,de az a szomorú igazság hogy egy év múlva már lehet igaz ez az állítás.Szerintem ahogy a Vega felfut,biztos vagyok benne hogy hoznak ki belőle vágott alulfeszelt verziót ami még így is gyorsabb lehet az RX580nál kevesebb fogyasztással.Ráadásul így a "selejtnek" is lesz helye.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
szmörlock007
üzenetére
Én nem vagyok híve az 5-6-8 kategóriának (alsóközép,közép,felsöközép stb) mert nincs akkor difi köztük,szerintem kell egy egészséges 30% a kategóriák közé ami így nincs meg.
Szerk: Arra próbálok meg rávilágítani hogy ha valami nem megy elég jó egy alsóközép XY vgaval,akkor a nála 10%al erősebb közép vagy 20%al erősebb felső közép vgan sem lesz sokkal jobb az eredmény.Viszont árban meg akár kétszerese is lehet,az ilyen jellegű termékpaletta bővítés a gyártóknak jó,az usereknek kevésbé.Régen az "LE" kártyák nem igazán voltak kategorizálva...
-
TTomax
félisten
válasz
Crytek
üzenetére
Értelmetlen beállítások mindig is voltak a játékokban amitől szebb nem lett de legalább negyedelte az fpst,söt mostanában már néha a "high" opció jobban néz ki mint az "ultra" mert mentes a post process effektektől.Ezekre soha nem fogsz elég erős kártyát találni,kár ezzel foglalkozni.Habár tudom neked ez a vesszőparipád,és sokan le is írtuk már ezt neked.
-
TTomax
félisten
válasz
Crytek
üzenetére
A proci árakkal szerintem nincs gond,lehet kapni egész jó 6-8magost.A vga vonal viszont siralmas mert az AMD nem tud labdába rúgni a teljesítményt illetően.Inkább nyomatnak egy ficsörlistát amiből majd bejön valami,de látszik érdemben az árral nem kívánnak versenyezni,mert nem tehetik meg.Az is elgondolkodtató,hogy a PCs "main" oprendszert meg a grafikus APIt egy olyan cég szállítja aki konzol vonalon érdekelt.Na meg ez a bányászat is minden csak nem jó a pcs világnak.
-
TTomax
félisten
válasz
szmörlock007
üzenetére
"Gtx 1060-rx 580: felső közép"
Pont annyira mint a GTX980/970 jelenleg...jó lesz az sima középnek is....és már majd annak sem sokáig...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez ugyanaz a vga mint eddig... az ár meg nem azért csökken mert olcsóbban tudják gyártani,hanem azért mert ez a vga megbukott arra amire eddig hirdették.Csavartak egyet gyorsan,majd eladják bányászni,oda ugy is elvisznek bármit.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)