- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
TTomax #29345 üzenetére
Ha most vennék 4K-s monitort akkor engem az életem végéig kiszolgálna (max ha tönkremenne akkor cserélném ,de nekem eddig 1 azaz 1HDD-m ment tönkre 1996 óta mióta gépezem)....Erős a G-Syncért az a 250 ezer.... azért mert nvidia 100-al többet kérnek mint az amd-s freesyncért.... nekem ez nem éri meg... AMD-t meg nem akarok venni mert sok kedvencem physxes és erről sosem mondok le. Ami nekem nem ér meg xy Ft-ot az a világ egyetlen 1 megvehető dolga is lehet nem fogok kiadni érte annyit...
A csúcs VGA meg proci az már más azért kiadom amit kell ,de egy **aros monitorért nem vagyok hajlandó ennyit kiadni.Remélem ezzel ,hogy az amd-s cucc a free snyc miatt sokkal olcsóbb és ezt mindenhol hangoztatja az amd ráveszi az nv-t hogy vigye le a G-Sync árát,vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest