Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Ezt senki nem mondta ,oda is írtam sokan a 2 öt keresztezik ,mert a nocuta ventik nagyon jók viszont kevesebb az életartam+hangosabb ,de ennek meg nincs jelentősége mert mindegyik elmegy 10-15évet.. inkább a hang na de kinek mi jön be elvileg a teszteken a 2 hűtő azonos teljesítmenyre képes ,ha jól tudom a nocuta nincs lehitelesítve 250w tdpre
Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem lesz iPhone 19
- Battlefield 6
- Kés topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő