- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
-Gabesz- #2266 üzenetére
Nem vitát akartam generálni csak tényeket. Túlzásokba ne essünk egyik oldalon sem.
A linkelt vidiben OC-s 5800x és az Oc-s 10900k tekintetében 10-ből 7 gamét az intel hoz, 3-at az AMD,(nem is írtam jól előző posztban) szóval az 5600x "agyonver mindent" témát szerintem hanyagoljuk. Korábban raktam fel 5600x oc vs 10700k oc videót is, ott is kiegyenlített eredmények jöttek. Persze tudom sok múlik a ramon, időzítés, sebesség, hány oldalas, stb. itt 2x16 giga volt azonos beállításokkal.
Fogyasztás tekintetében sem olyan drasztikus a helyzet, mert a fenti videóban is nyomon lehet követni a procik aktuális fogyasztását, 30-35w többlet van az intelnél, ami +2 mag tekintetében nem olyan vészes, hogy kígyót-békát kiáltsak rá.
A 10. gen. intel kevésbé kazán, mint a 7.8.9. genek.
Aktív témák
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest