- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
IreN!CuS #2212 üzenetére
palifitom ha valaki leírja a véleményét akkor az már troll? Kb úgy csinálsz mintha ez a topik csak az amd fanoknak lenne, ha megnéznéd nekem is az van............
"Közöm nincs a témához ....,, A teszteket nem én csináltam és nagyon sok esetben elmondják mások is , hogy nincs akkora nagy különbség amekkorában itt sokan regélnek, a jövőt meg majd meglátjuk mit hoz erről addig kár vitázni míg nem ismerjük mit adnak ki.
IreN!CuS
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan, 7nm egyértelműen jobb energia felhasználást tesz lehetővé ezért erről kár is vitázni. Elismerem igazad van viszont az 5900x is szépen be tudja nyalni a 160-180 wattot ám a 7nm res procijával (tapasztalat) szóval az hogy az intel 14nm többet fogyaszt sztem teljesen rendben van,viszont a teljesítménye még mindig nem annyira rossz mint sokan írják ezt alá támasztja rengeteg játék teszt is.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest