- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
Egyáltalán Te érted, hogy miről beszélsz? Már ne is haragudj, de se füle se farka annak amiket írsz...
Kijavítottam a srácot, mert az i5-2400 az nem 1356-os foglalatú hanem 1155..
Erre írsz, hogy az bizony 1356.. Én meg írtam miért lenne az? Mármint nem is értettem, hogy hogy kevertél ide egy Xeon procit mikor semmi köze az i5-2400-hoz..
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest