Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1429 üzenetére
Hát nézd ahoz képest ,hogy menyire be van harangozva ez az amd power meg zen 2 nem hozz annyival többet egy magon mint azt sokan itt regélik.
498 a pontszámod
~490 egy átlag alap 8700k (és ez nem is a legújabb proci mert azóta jött már ki vagy 2-3 db újabb amiknek nagy eséllyel jobb adatokat tudnak produkálni.)
De linkeltem a saját mérésem,
Mint írtam gondolkoztam és gondolkozok a cserén ,de nem nagyon éri meg,persze több mag több száll összességében erősebb ,de én jelenleg azt nem használom ki. És nagyon gyanítom,hogy az intel 7nm cpui amikor elkészülnek elég rendesen otthagyja majd teljesítmény téren az amd-ket. Utobbi gyártó szerintem elégé kapkod hogy kaszáljon a piacon és fitogtassa új technologiáját nekem ez a meglátásom.(ehez képest meg még lassabb pocikat árul)
Aktív témák
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest