- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1429 üzenetére
Hát nézd ahoz képest ,hogy menyire be van harangozva ez az amd power meg zen 2 nem hozz annyival többet egy magon mint azt sokan itt regélik.
498 a pontszámod
~490 egy átlag alap 8700k (és ez nem is a legújabb proci mert azóta jött már ki vagy 2-3 db újabb amiknek nagy eséllyel jobb adatokat tudnak produkálni.)
De linkeltem a saját mérésem,
Mint írtam gondolkoztam és gondolkozok a cserén ,de nem nagyon éri meg,persze több mag több száll összességében erősebb ,de én jelenleg azt nem használom ki. És nagyon gyanítom,hogy az intel 7nm cpui amikor elkészülnek elég rendesen otthagyja majd teljesítmény téren az amd-ket. Utobbi gyártó szerintem elégé kapkod hogy kaszáljon a piacon és fitogtassa új technologiáját nekem ez a meglátásom.(ehez képest meg még lassabb pocikat árul)
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 2042
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest