Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz radi8tor #6972 üzenetére

"A játékok szándékosan vannak úgy megírva, hogy véletlenül se legyen élvezhető max részletességgel az aktuális csúcs kártyával."

Ez azért nem biztos, hogy baj. Persze, a fizetett, direkt gépzabóló effektek tényleg bosszantók, mint pl. a világ legnagyobb geomaetriai részletességű, agyontesszelált betontömbjei a Crysis2-ben kifejezetteb a HD5800-as széria megfingatására és hasonlók.
    Egyébként nagyon sok játék van, ami minimálisan butított grafikával minimum dupla sebességgel fut, a látvány meg szinte változatlan. Én nem sokkal a megjelenése után vettem egy refi 5850-et, 3 évig mindennel tudtam vele játszani max közelben.... Végül elsősorban a hangja miatt került ki a gépből, mert már sokkal halkabb megoldások is kaphatók voltak. ;)

• WayneGace

őstag

válasz radi8tor #6972 üzenetére

Igazából muszáj nekik mindent belepakolni és új igényeket kelteni. Valamivel ösztönözni kell az vásárlást. Nem véletlen olvasni Ilyet pl. a gk110 topicban: "Azért tuningolom mert nekem 60 FPS mindenhol kell és pár játékban 1db 780 sem elég ehhez, sőt magasabb élsimítással már játszhatatlan."

Ez tipikusan a mesterséges igénykeltés, minél több AA, meg minden szar, csak azért, hogy terhelje a kártyát. Mert játékosunk 16AA nélkül, már el sem indítja a játékot. Mer az a má' milyen. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb 4k monitor tulajok fognak sírni, hogy nekik nem elég az aktuális csúcskártya sli,cf.
    Mert sima 27-30 colos monitor már nem elég nekik.

Aztán az átlag player meg leveszi az AA-t, fhd-ban elvan egy középkategóriás kártyán. De az ilyen playerek nem is váltanak generációnként.

Új hozzászólás Aktív témák