Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

radi8tor

üzenetére
						"A játékok szándékosan vannak úgy megírva, hogy véletlenül se legyen élvezhető max részletességgel az aktuális csúcs kártyával."
Ez azért nem biztos, hogy baj. Persze, a fizetett, direkt gépzabóló effektek tényleg bosszantók, mint pl. a világ legnagyobb geomaetriai részletességű, agyontesszelált betontömbjei a Crysis2-ben kifejezetteb a HD5800-as széria megfingatására és hasonlók.
Egyébként nagyon sok játék van, ami minimálisan butított grafikával minimum dupla sebességgel fut, a látvány meg szinte változatlan. Én nem sokkal a megjelenése után vettem egy refi 5850-et, 3 évig mindennel tudtam vele játszani max közelben.... Végül elsősorban a hangja miatt került ki a gépből, mert már sokkal halkabb megoldások is kaphatók voltak.
 - 

WayneGace
őstag
válasz

radi8tor

üzenetére
						Igazából muszáj nekik mindent belepakolni és új igényeket kelteni. Valamivel ösztönözni kell az vásárlást. Nem véletlen olvasni Ilyet pl. a gk110 topicban: "Azért tuningolom mert nekem 60 FPS mindenhol kell és pár játékban 1db 780 sem elég ehhez, sőt magasabb élsimítással már játszhatatlan."
Ez tipikusan a mesterséges igénykeltés, minél több AA, meg minden szar, csak azért, hogy terhelje a kártyát. Mert játékosunk 16AA nélkül, már el sem indítja a játékot. Mer az a má' milyen. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb 4k monitor tulajok fognak sírni, hogy nekik nem elég az aktuális csúcskártya sli,cf.
Mert sima 27-30 colos monitor már nem elég nekik.Aztán az átlag player meg leveszi az AA-t, fhd-ban elvan egy középkategóriás kártyán. De az ilyen playerek nem is váltanak generációnként.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
 - Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
 - Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő