Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Engem is pont a Witcher 3/GTA 5 szintű játékok érdekelnek. Szóval open world, 100+ órás dolgok, a 10 óra alatt végig nyomható full lineáris dolgok az utóbbi időben már egyre kevésbé tudnak lázba hozni.
De ha csak december környékére lesz igazán jó driver, amiben be lesz kapcsolva minden, nem feltétlenül baj, mert sokan a karácsonyi időszakra időzítik a vásárlást.
De ugyanakkor az is igaz amit írsz, sokan megnézik az első teszteket és ha abban azt látják, hogy szar a Vega, nem meggyőző a teljesítménye (nem ver az 1080 -ra legalább 25%-ot) akkor örökre elfelejtik, függetlenül attól, hogy mikorra igéri az AMD a csoda drivert, senkit (legalábbis ezeket) nem fog már érdekelni
(#32091) Ren Hoek:
Ezt én is minden évben beszoptam. De meguntam, ezért vettem idén nV -t nem tudom hány év ATI/AMD után. És megbántam? Nem, cseppet sem, sőt ennyire jó kártyám még sosem volt. Ennyit a "szar" Pascal -ról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest