Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

válasz viperabácsi #5142 üzenetére

Senki nem ajánlotta, de szóba került hogy olcsón kínait is lehet venni csak fene se tudja miket tudnak. Bátorkodtam ezt az utat választani.
    Puskill márka, gyártott eddig ddr3/4-et asztalikba és notikba és ez a ddr5 új termékük. Így hát gondoltam rendelek, ha nem jó akkor visszadják az árát, sok értékelésű eladótól van meg elismert brandnek írta aliexpress.
    Ez az alsó ami érkezett, early bird akció szokott lenni reviewereknek meg kuponom is volt rá. Most már nem lehet ennyiért kapni. Sokat nem várok tőle. Nekem elég ha hibátlanul működik mondjuk 5600-6000 körül.
    x3d proci mellé lesz ami nem annyira érzékeny rá. Ezek meg single rankok úgyhogy elvileg a 4db ram nem lesz jelentősen lassú.
    Ez így olcsóbb volt mint az előző ddr4-esem amiket 6eft/db áron vettem itthon (3200-as hynix djr ecc reg 16GB-osokat)
    Itthon nem adnak ennyiért ramot. Szóval részemről ha működnek majd akkor bevállalom ha lassabbak.

Új hozzászólás Aktív témák