- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
-
Alpi.
addikt
Jaja, el poénkodom, de ha picit visszatekintünk, nem volt ez mindig így. Nem is kell olyan húdenagyon sokkal visszább néznünk. Se szeri se száma nem volt a bosszantó hibáknak, anomáliáknak, nem ritkán az alapvető funkciók sem működtek. Azt mondom, nem lehet okunk különösebb panaszra, hiszen egész rövid időintervallumon belül, nagyon szépen rendbe szedegették. Biztos vagyok bene, hogy komoly munka volt a háttérben mind Amd, mind a lapgyártók, stb. részéről ! Tudom, sajna az ilyesmiknek nincs hír értéke, ha valami simán csak sikerül, de a boot időt már kitárgyalták a kollégák így kicsike palettáról válogathattam csak.
-
Chaser
legenda
"Nekem Ivy Bridge konfigom volt előtte, az is sokkal gyorsabban túljutott a POST-on."
akkor kotsog' leszek, az amd cpu-kon ilyenkor lefutnak a biztonságos használathoz szükséges rutinok, az inteleknél ilyen feladat nincs ( :
vitzet' félretéve passz, inteles notebookom is mintha gyorsabban butulna', de ez legyen a legnagyobb baj
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest