Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
wassabi11
üzenetére
Szerintem akkor kezdj el sporolni az uj lapra és procira , csak mert amilyen címekkel játszol azok egyszálas játékok.
El kell hogy keserítselek mert kb borítékolható hogy nem a refresh fogja megváltani a világot egyszálon az amd-nél. Már a ryzen megjelenésekor le volt szögezve hogy single coreba nem fog még versenyre kellni az intelekkel, csak ott ahol már multi thread kap szerepet. Azért FX szeria után így is erős fejlődés amit elértek. (személyszerint azt gondoltam hogy megy a levesbe az egész cég még pár éve mert annyira kiszorultak a piacról). Kérdem én hogy teljesítsen egy olyan termék amire nem írtak és optimalizáltak programot?
Mert ugye miért is foglalkoztak volna vele fejlesztők ha egyszerűen nem volt piaci szerepük és befolyásuk. Na már most ennek ellenére összetudták dobni a ryzent.
Már a megjelenéskor a sok okos egyből kezdte top inteles termékekkel a farokméricskélést hogy így jobb az intel ugy jobb stb stb ... Ami kb értelmetlen a fentebb leírtak miatt.
Anno hangot is adtam itt a forumban neki.
Azt csak halkan említem meg hogy ryzen nélkül a gamerek többsége a mai napig nem tudna megfizetni egy i5 top procit
(van akiknek az olcsóbb ryzenek is keményen zsebbenyúlós....)
Amúgy nem neked van csak 8gb ramod single-be és tervezel venni mellé másik 8gb-ot?
Mennyin megy a ramod?Srácok pls az összefoglalóba valaki szép nagy piros betűkkel beírhatná hogy azoknak akik régi egyszálas játékokkal szeretne játszani mint pl 2004-es wow vagy 2010-es wot és ilyen "finomságok"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ne itt pedállozzon mert már lassan minden napra jut egy ember.
No offense de maradjunk a realitás talaján.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(van akiknek az olcsóbb ryzenek is keményen zsebbenyúlós....)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)