Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Windows energia gazdálkodásban nézd meg, nem csinált-e véletlenül egy AMD Ryzen Balanced sémát.
Ebben valamiért a minimális processzor teljesítmény alapból 90%-ra volt állítva, és nálam is tekerte a procit, mintha az élete múlna rajta.
Visszavettem 1%-ra, azóta szépen leesik az órajel. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
meg a windowsban nezd meg a power planban a cpu energiagazdalkodas alatt, a minimum cpu teljesitmenyt.
szereti feltolni csak ugy onalloan, hogy oruljel. -
Viktor77
titán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Értelemszerűen nem, ezért felesleges állítgatni, mehet mindig fullon. Nekem folyamatosan 3.8-on megy (ehhez való állandó feszen), HWInfo szerint zene, net alatt 13-23W körül eszik (persze, ez nem teljesen pontos).
Két Win energiaséma kell ahhoz, hogy visszavegye. Egy a spórolós, egy meg játékhoz, a teljesítményes.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha alapon van minden, akkor egyébként is vissza kell vennie üresben az órajelet és a feszültséget is.
-
Land
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Igen ott van. Oc után inaktív. Előtte disabled, aztán oc és c-State, de a feszültség nálam nem esett. Kérdés lehet MSI-nél is van még máshol cpb opció vagy kell még valami hozzá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Aha, így már mindent értek.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Milyen órajelet, feszültséget sikerült belőnöd? Nekem egy X nélküli 2700 van, jelenleg 4 GHz-en 1,336 V-tal, szintén offsettel. Jó néhány óra játék alatt stabil volt, úgyhogy a feszültséggel elkezdek szépen lefele haladni. Első AMD procim, úgyhogy nem tudom még, mi számít jó értéknek.

Az adatlapodon még a régi konfigod van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nincs mit.
Így van ez az Intelnél is, csak ott más a neve. 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Tegnap szórakoztam ezzel én is, az Overclocking \ CPU Features menüben az AMD Cool'n'Quiet cuccost kapcsold be, akkor visszaveszi szépen az órajeleket üresben.
-
zolee1984
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Akkor maradhat alapon a proci max offsettel lehet lecsípni a feszből ha számít a melegedés.
-
zolee1984
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Milyen vga lesz hozzá?
-
palfitom
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest