Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• subaruwrc

félisten

Ma megejtettem a nagy átalakítást ( lap és táp csere ) és szerencsére pozitívan alakult a mérleg. B450-E strix lapot vettem rmx550w táp váltotta a cicergős evga-t. Ami a fő változás hogy a BIOS és Windows frissítésekkel elb...szott 3200mhz sem stabil állapotból eljutottunk oda hogy 3466mhz-en 200% hci memtest és 2h Prime blend stabil a gép 1.0v soccal és 1.36v ram fesszel. Cpu auton egyelőre. Viszont a cpu is csak 1.275vot kap autón míg az előző lapban 1.42-t kapott ... Vrm hőfok 85 helyett 48-50c Prime alatt. A cpu hőfok 62-64 a 75 helyett bár ehhez hozzá tartozik hogy most nem voltak fent az oldallapok ( munkahelyemen szereltem ) illetve az első porszűrők már tele voltak a ventilátorok előtt. Az M2 SSD is bekerült hűtő alá valamint a vga alá úgyhogy terhelve 80c helyett 60c maximum. Apró negatív hogy a Corsair táp kábelei nagyon merevek az evgàhoz képest ezért egy fokkal nehezebb volt elvezetni valamint az előlapi usb2.0 portjaimat buktam mert a lapon eggyel kevesebb kivezetés van. Még egy hogy bios 1.0v-ot állítva hwinfo szerint 1.08-at ad a lap ami elég sok viszont az egyetlen játékban ami számít 208 AVG fpsem van ami bőven tökéletes. Ja és a Corsair táp néma :)

Új hozzászólás Aktív témák