Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apa111

aktív tag

válasz syIex #10399 üzenetére

Szóval azt az egyesítő kábelt hagyd úgy ahogy összekötötted / tehát a két ventilátort egybekötve/ ez jelent egy ágat ami az alaplapi cpu fanra kötöd ,ami a cpu foglalat mellett szokott lenni közvetlen / 2db van/ .A másik ág az a pumpából jön ki amit ugye a procira szereltél fel ,és ezt az alaplapon úgy szintén rákötöd az aio pumpa csatlakozásra / úgy néz ki mint a cpu fan csatlakozó/ ,így akkor két vissza jelzésed lesz monitorozó programokkal / HW infó ,AIDA / két különböző fordulatot fogsz látni .Az AIO pumpa ki vezetésre meg csak azért lenne jó rákötni ,jobban tudod a pumpa fordulatát szabályozni ,bár én hagytam mindent a gépre ,hogy ő állítsa be / nem manuálisan csináltam/.
    Ezen a képen azt mutatnám ,hogy ha be mész a biosba így kellene vissza jeleznie .
    1.AIO PUMPA fordulat
    2. Radiátoron levő 2ventilátorom fordulata.
    A harmadik az nem lényeges az egy venti a házban ,nincs jelentősége ebben a témában amiről beszélünk.
    Össze foglalva látod a biosban nálam a játékvíz pumpa rpm és ventilátor rpm látszik ,és ha be lépek a windowsra ,és meg nyitok egy monitorozó programot / HW infó/ akkor ott is ki jelzi a két értéket .Te amit felraktál Hw infó képet azon meg csak egy venti fordulat volt ,és ez tűnt fel nekem ebből vontam le ,hogy esetleg nincs valami rendben a géped körül ,és így lehet a hő fokok is mást mutatnának.Hát ennyi lenne .

Új hozzászólás Aktív témák