Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szinyák
őstag
No problem és se vágtam az elején ...
http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm /Download & Discussion fülön
Leszedheted a Lastest Msi Ab beta drivert vagy a MSI Afterburner Version 2.3.1 mindegy én a Beta.t használom mert a legfrissebb nincs vele gond...
Állítsd be a fan profilt kb ahogy írtam & írták és nem lesz gond a többihez ne nyúlj..
-
Szinyák
őstag
Nem , Rakd fel nyugodtan a legfrissebb Msi Afb.t és csinálj egy venti profilt és szépen lefogja szabályozni magát ennyi...
PL próbáld ki így , ha nem jó hangos vagy stb ezen tudsz majd finomítani....
(#12655) Csolt
Gyááá he akkor ott a probléma nem szabad a mellékelt szoftver fel rakni általában az 1000 éves verzió 
-
HSM
félisten
Nem lehet, hogy bezavar a speedfan? Ahogy nézem, neked a performance bios megy, ott nálam szépen pörgette magát, ahogy kell. Ha a venti jó (pedig annak tűnik, ha fel tudod pörgetni) akkor szerintem szoftveres gond. Én amúgy átraktam a másik BIOS-ra, belőttem ccc-ben max 85 fokot és afterburnerben csinàltam neki ventivezérlést az ízlésem szerint. Topikban a hsz-eimnél megtalálod. Így nálam tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gyááá he akkor ott a probléma nem szabad a mellékelt szoftver fel rakni általában az 1000 éves verzió