- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985 #26342 üzenetére
Szerintem felesleges két körrel tökölni. A mai processzorok üzemi hőmérséklete közel azonos szinten van a gpu-val. Persze külön lehet alacsonyabb hőmérsékletekre gyúrni, de mindaddig, amíg üzemi hőmérsékleten belül vagy, nem gond.
A VRM hőmérsékleteid nagyon jók, én nem tapasztaltam javulást a gap pad-paszta kombótól, inkább az lehet nálad, hogy minden fázis fele annyit dolgozik, mint pl a dc2-n, emellett a felület meg 2x akkora, ahol disszipál.
Ln2 bios-al nem hinném, hogy beljebb leszel, +50% ha nem feszeled agyon, beleférsz.
Viszont egy kis alapfeszes tuning-al megkínálhatnád a kártyát, szerintem esélyes nálad az 1100+. Memóriát is érdemes lenne, 1400-ig.
Nálam még felette is hoz pl firestrike-ban 300 körüli gpu score-t.
Gyári bios-al csak terhelten ment az 1500, idle-ban bs-ezett, vagy villogott a kép. Viszont jött ki bios frissítés a kártyához, amivel már az 1500 simán megy , sőt 1550 is, bár ott már hibázik és csökken a teljesítmény.
Kíváncsi lennék, 3 monitorral mennyit gyorsul pl FC4.Azért csak megérte ez kis barkácsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest