Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz odorgg #26343 üzenetére

kulcsin

belbecs_1

es meg egy:

a kabelezes lehetne szebb, de a szivarvanyszinu satakabelek kellenek megjelolni, hogy mi melyik eszkoz, plusz a jobb also sarokban a rad / gpu mogott annyira szuk volt a hely, hogy nem volt erom tovabb piszkalni. ez igy is ket ora volt kb csak a kabelekre (teljes ido inkl kiszereles, atalakitas, GPUhutes csereje 20 ora).

tetejeben elsore a pwr_swtchet rosszul kotottem be, szoval azt atkotni (ott van a tapkabelek elott, a leeresztoport mogott) egy elmeny volt.

viszont levegonek nem all az utjaban es nem latszik. so whatever.

gondolkodom berakom a "hogy is neznek ki gepeinkbe", de jellemzoen az ottani gamer gepek 90%a max 15 komponensbol all (inkl ket vinyo, ket venti), az enyem meg jo 70-75bol.

Ghoula: 1050 a kari gyari orajele, tetejeben gyari 1.25Vt kap, szoval azert kene meg ebben lennie tartaleknak:). egyebkent hutes tekinteteben a ventik max fordulata kb orkan kategoria, szoval ha benchelni akarok boven van tartalek.

Assetto Corsat gyonyoruen viszi (ott ugye alaporajelen tulmelegedett a memoria es szemetelt), most jon FC4. gyari hutese katasztrofa ennek a kartyanak, de egyre inkabb az az erzesem, hogy a gyari megoldas "ugyis cserelik de legyen valami ami miatt megveszik" jeligevel lett a kartyara rakva. csak errol nem tudott a logisztika es lematricaztak a csavart.

Asbee. koszi, hat ez lett a vegen a 970sli / 290x cf helyett:). de csendes, eros, es eleg sok ido lenne atepiteni ahhoz, hogy most egy ideig megalljak. szoval elegedett vagyok. 67es CPUt is azert sokallom, mert thermalright bordakhoz vagyok szokva, azokkal meg csendben kb ez volt az elvart ertek.

Új hozzászólás Aktív témák