Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Joshi #23436 üzenetére

Az nem ugyanaz. :N Én 3 évig mindent max grafikán tudtam tolni az 5850-el, jó FPS-ekkel, ez a nem mindegy.

(#23437) kovsol:Nálam 3,5 évig volt egy i7 920, amit egyedül a fogyasztása miatt cseréltem el egy 3570K-ra, szinte ráfizetés nélkül. :D Jó befektetés volt. :)

(#23439) mcwolf79: Örülök, a mosolygás kölcsönös. A levezetésed alapján én nem vagyok ember, köszönöm, bóknak veszem. :P Nem tudom, Te minek vettél csúcskártyát (ne érts félre, túlzottan nem is érdekel), én azért vettem, hogy jól fussanak a játékaim. És állati jól futottak. Ha neked megéri, hogy 10-20% sebességért széthajtsd a kártyát, szétfűtsd vele a gépet, és üvöltsön rajta a hűtés, nem beszélve a jóval nagyobb fogyasztásról, hát hajrá. De azért talán nem kéne hülyének nézni a másikat, aki nem így gondolja. :U

(#23440) asdxv: 0% power limiten vannak a referenciák annyira belőve. A többi modellt úgyis a gyártója paraméterezi. ;) Felhúzott limittel belenyalhat a 270W-ba szerintem is. :R

(#23441) zimi1991: BF4 Mantle alapórajelen 350W körül kért a teljes gépem konnektorból, húzott procival, megemelt power limittel a Giga WF3 290-emmel. A proci 60W körül kért, ott volt még 16GB 2133MHz ram, meg a hűtés, az X-fi, a táp hatásfoka, szóval 270W felett elméletileg sem lehetett volna még így sem, amit a kari megevett...

• kovsol

titán

válasz Joshi #23436 üzenetére

"mert még soha olyan számítástechnikai alkatrész nem volt ami 1-2 éven belül ne végezte volna a süllyesztőben.."
    Szerintem pedig most a CPU fronton megéltük azt, hogy sok évig elég. Aki anno vett mondjuk egy i7-2600k vagy i5-2500k procit azzal mai napig jól el tud lenni, és nem lesz limitáló a cpu, főleg egy K-s példánynál.
    És a VGA cserélgetés is egyre lassul.

Új hozzászólás Aktív témák