Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Scholes9 #22865 üzenetére
Én mondtam, hogy nem lesz jó az a ház.
Ahol a VGA kifújja a meleget oldalra, és kicsit maga alá, ott mi szellőztet? Semmi! Az első venti nem fúj oda semmit, mert az alsó winyókeret+SSD keret kitakarja a légáramot, a táp mellett meg alulról sem tudsz odatenni ventit, ami a kártya alá fújna friss levegőt. KO. Ráadásul a hangkari is picit nehezíti a légcserét, bár egy szellős kuckóban semmi gond nem lenne vele.
A procinak jégszekrény ez a ház, de a VGA rész hűtése gyenge. Esetleg oldalára tudsz tenni egy kifelé szívó ventit leszívni a meleget, de a gyér levegő-utánpótláson semmit nem fog segíteni.Nálam se véletlen így nézett ki a kuckó belülről: [link]
Pár apróság, ami nem látszik egyből, pl. az SSD-m ott van az első venti alatt, ne legyen útban a légáramnak, a felső venti is befelé fúj, ahogy az első is, és a procihűtőn lévő venti is lefelé fúj a VGA-ra.Mivel akkoriban nem húztam a procit, ez volt a legjobb elrendezés. Később, procituninghoz elforgattam a hűtőt a hagyományos pozícióba, mert úgy már csak melegítette volna a VGA-t, mivel már nem hideg levegő jött a hűtőből terhelés alatt.
Ami szerintem a ma létező legjobb konstrukció, az ez: [link]. Ezzel bármilyen VGA szellőzése kitűnően megoldott bármilyen konfigban. -
válasz
Scholes9 #22865 üzenetére
Hát ilyen elrendezéssel ne is csodálkozz!
Alul a fél vga nem kap levegőt, mivel több mint a fél kártyát letakarod az alatta lévő hangkártyával!
Így csak a hátsó venti ad némileg friss levegőt a vga.nak!A vga felett meg ott a nagy böszme Mugen2 ha jól látom, az meg felűről fűti a vga.t!
Amúgy is nagyon rossz az msi gaming hűtése még akkor is ha se alul, se felül nincs mellette semmi! Nem hogy így megfolytva!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Anime filmek és sorozatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mini PC
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest