Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
TTomax #18506 üzenetére
Szerintem ez ízlés kérdése... Nekem sokkal jobban bejön ez a módszer, hogy nincs boost, csak anti-boost, ha nincsenek megfelelő dolgok megadva a karinak.
Ami a reklamálást illeti, az mindig nehéz ügy, szerintem ebből kiindulni nettó hülyeség, pláne, hogy GTX-en is ott a TDP-limit ugyanúgy, tehát annak is az alapórajele is "Up to", ugyanúgy, ahogy itt is. Csak ott még meg is fejelték kis szerencsejátékkal, kinek mennyit boostol.
(#18515) ko-ko82: Nálam jó volt a 14.9. Bár nem lett a release notes alapján az év drivere, az is 100%. A 14.7rc3 sztem jobb volt. A 14.9 nálam néha csinál kis villanásokat a képre pl. netezésnél, amit korábban más driver nem, de nem zavraó, csak fura, mondjuk napi 1-2. A legstabilabb a 14.4, az nagyon eltalált driver, bár lassabb mint az imént felsoroltak.
-
daveoff
veterán
válasz
TTomax #18506 üzenetére
Nálam a 780Ti DC2 is ugyanúgy "anti boost"-olta az órajelet, bele kellett nyúlnom, hogy tartsa a maximális boost 2 órajelet. És engem az is ugyanúgy idegesített(mint a 290 anti boost), mert ott is teljesítményben az a mérvadó, nem a garantált órajel, mert az lófa...Tehát ilyen téren sincs nagy különbség a két gyártó közt.
AMD powertune-nak még annyi előnye van, hogy csak annyira használja a kártyát, amennyire kell. Ha Vsync-el játszol fix 60fps-el egy gyengébb grafikai képességű játékkal, akkor a kártya szépen visszaveszi az órajelet annyira, amennyi elég a 60fps-hez, és ez radikálisan látszik a fogyasztásban, és a hőmérsékletben is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest