- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
nos ez kifejezetten úgy tűnik hogy thermal throttling, amit kétlek amúgy
vagy azt a picike 6 éves tápot mindenképp kicserélném egy 600 wattos sokkal márkásabb tápra, szerintem kérdezz meg ismerőst akinek van jó nagy stabil tápja hogy azzal rakjátok össze a gépet, és egyből midnenre fény derül, a crimson beállításokat meg hagyjátok defaulton, a boost és az alapórajel között ugrálhat akkor is csak ne dobja vissza 2D órajelre a gput
ha akkor is csinálja akkor én típushibára hivatkozva elállnék a vásárlástól és másik terméket kérnék, ha webshopban vetted akkor 14 napon belül pénzvisszafizetés úgy tudom
illetve mindenképpen nézzed meg egy másik drivverrel is pl 16.7.1 és 16.7.3al is
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest