- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
távcsőves #17303 üzenetére
Ha már ennyire támadó kedvedben vagy: nézz utána az AMF SDK-nak! A legújabb, 1.4-es verzióban is rengeteg hiba van.
"A 3D szóra, ó istenem, sajnos a játékokra gondoltam"
Igen, 3D helyett simán terhelést kellett volna írjak, de sajnos nem tudtam, hogy egy nem játék alapú D3D11-es program esetén ezt nem szabad használni. Bocsánat! Így megfelel? Leírtam, hogy miért írtam azt, ignorálod, erről nem tehetek. A kioktatást nem én kezdtem, nem értem miért erőlteted ezt az irányt.A személyeskedés is megy, ilyet én is tudnék, ha akarnék, mint például:
"Ugye tudod, hogy egy VGA-t nem csak játékra lehet használni?"De inkább nem teszem.
(Úgyhogy kérlek te is hanyagold ezt a stílust!)
Új energiagazdálkodás? Hogy jön ez ide? Nem azzal van a baj, hanem az AMF SDK-val. A széria megjelenése után bő fél évvel a multimédia SDK-k még mindig sok és súlyos hibákat hordoznak. Több szoftver mérnök katasztrofálisnak tartja, nem véletlen, nyugodtan nézd meg a github oldalt, ott találsz nagyon szép hosszú hibalistákat. Érdemes olvasni a jegyeknél a kommenteket, néhány fejlesztő olyan hardver limitációkat találnak a mai napig, amiket az AMD se észlelt, a mai napig hegesztik az AMF csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest