- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
CirrMee #41417 üzenetére
tudtommal nem, általában afterburner, hwinfo, rivatuner meg avast megy semmi más. de most mindent alapra állítottam így tartja az 1100mhzet?
aty-73: aux voltage azt nem tudom mi, a magfesz az 1,256V, memoryt szintén nem tom mennyin tartja a power limit ki van tolva 20%al,a max hőfok eddig 78-79 körül volt
-
DonLaca@
senior tag
válasz
CirrMee #41365 üzenetére
Jó akkor nem selejt csak mivel nem bírta a gyári órajelet csináltak belőle egy Boost Edition Light Edition-t. Elég hülyén hangzik így
.
Nem tanácsot vagy kioktatást kértem csak egy biost. Amiket írtál azzal mindennel tisztában vagyok. A dual bios mindegyik része írható (sajnos ezt elb*) .
Ha valaki küld egy LE biost azt nagyon megköszönöm
.
-
Balathruin
veterán
válasz
CirrMee #41125 üzenetére
Chieftec alapvetően nem problémás, de már rég nincsenek a csúcson (Delta beles idők), mivel jóval lentebb került a minőségi szint a más elektronikák miatt.
Annak lehet valami oka hogy a 7950 Vapor-X 1069mV felett szinte hűthetetlenül fűt? Nem a meleg a baja, mert télen is ez volt... Paszta többször cserélve lett (mondjuk nem MX2/4 szint), gap padok még megvannak, a ventilátorok is újak, ház nincs de ennek ellenére kap légmozgást. Borda melegedik (forrósodik), szóval szerintem nem az a baja.
-
Speed®
titán
válasz
CirrMee #40424 üzenetére
Drop +/- előfordul, vezérlésfüggő is tippre, lehet load LLCvel operál, stb. Fogyasztás 1.1G/1.15Von 200 felett van, ne alapozz az AIDAra ilyen téren. IGPvel majd dVGAval rendes fogyasztásmérő t használva be lehet lőni közelítőleg. Nálam a 225W TDP limitet 1.2G/1.175Von eléri a 7950 pl., +10% kell, hogy ne dobálja az órajelet..szóval ezzel az OCval ~250W a fogyasztása kb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest