Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Nem kell ezt eltúlozni...
Ráadásul a videón nem is hangosak a kártyák(míg nem baszogatja őket)... és a 4 gpu szépen skálázódik, persze mivel gyárilag 200 fps a plafon a gameben, így annak a közelében a kihasználtság is esik!

Radi:
Most a direktbe 100%-on járatás a teszt miatt, és az ogy otthol ki teszteli az user mikor lesz a türhetetlen az más... Mellesleg 4 580-sem halkabb... És szerintem a hőfokok sem vészesek
-
- = Zk = -
félisten
pont ilyen 6950-esem van (6970-re moddolva). sajnos tényleg ilyen hangos. be kell látnom.
bár MSI AB-vel beállítottam egy középértéket, de hát ez van. nekem a hang feláldozásra került a teljesítmény oltárán. egyelőre
(#2241) radi8tor1
egy időben láttam cikket itt PH-n, hogy elkezdik sorozatban árulni a TwinFrozr hűtéseket. erről nem tud senki semmit?!.... lehet felpattintanám a 6950-re
-
radi8tor
MODERÁTOR
Február 7-től lehet kapni körülbelül a 3 slotos ASUS 7970 DirectCUII-est (relative halk), valamint február végétől (talán március eleje) lehet majd kapni MSI 7970 twin frozr III-at. Ez 2 slotos hűtővel lesz.
-
Tökmindegy
senior tag
Nem kell vergődni, várd meg a non ref kártyákat.
Az az igazság,hogy nem vagyunk egyformák, van akinek teljesen megfelel és nem zavaró ezem kártyák hangja,van akit meg zavar. Én 2 hét után eltávolítottam a lakásból a 6970 et, egyszerűen hangos volt számomra. Eengem zavart. Nemsokára lehet kapni pl az ASUS bálnáját,én várok a soromra. -
MarcZ
senior tag
Persze, de szerintem ott a 6970-nél a hangot, mikor megszerkesztették a videot feljebb állították, hogy jól lehessen hallani, biztos halkabb az.
Mellesleg! Valaki tud nekem mondani erről a Sapphire Club-ról? Még mindig gondolkozom, hogy XFX-et, vagy Sapphire-t vegyek, megéri-e az a plusz 3k a Sapphire-ért? Ha jól tudom ebbe a Sapphire Club-ba játék kódokat "osztogatnak", vagy nem is tudom. Valaki, aki benne van be tudna számolni nekem erről?
-
MarcZ
senior tag
Amit a 7970-esről linkeltél annak 100%-os ventiprofilja volt. Ez még halk is szerintem 100%-hoz képes. Az én GTX 570-em hangosabb volt 100%-on, pedig ő egy csendes lakója a háznak.

Szerk.: Megnéztem a 6970-es videót is amit linkeltél, na az aztán tényleg hangos, az még az én 570-emnél és a 7970-nél is sokkal hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- REFURBISHED - Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ráadásul a videón nem is hangosak a kártyák(míg nem baszogatja őket)... és a 4 gpu szépen skálázódik, persze mivel gyárilag 200 fps a plafon a gameben, így annak a közelében a kihasználtság is esik!

Felhangosítom az erősítőt és máris nem hallani a ventik suhogását