Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisiz
aktív tag
Akkor most lapot is kellene vennem?
Ne már..komolyan inkább akkor kellett volna többet költenem tápra,lapra mint most megint venni, mert kiderül, hogy fejlesztés után nem elég...Először kicserélem a tápot egy FSP raiden 650W-ra és ha úgysem jó, akkor a laopt is

ffodi: Akkor a magfeszültséggel ne is babráljak?
Egyébként a proci miért lenne gyenge a játékhoz? 3,1ghz-ről 3,9-re húztam és 1fps-el nem lett jobb..:S
[ Módosította: radi8tor ]
-
gyuszaa
őstag
"AVX (Advanced Vector Extensions) SIMD-utasításkészlet miatt volt szükség, amely 256-bit széles utasítások feldolgozását teszi lehetővé. Az AVX alapvetően a lebegőpontos feldolgozás gyorsítására lett kitalálva, és az egyik legérdekesebb újítása, hogy lehetővé teszi a háromoperandusos műveletvégzést." via [link]
Pildriver v1, v2 is támogatja, itt a gridben minimális az eltérés fps-ben.
-
-
TTomax
félisten
Nem,hiszem nekem volt lagom üres szerveren is... próbálgattam még azt is,hogy nem nyulok az egérhez csak a billhez... akkor is megmaradt,de jellemzöen ha több billt nyomtam,ekkor vettem le a gépröl a Corsair K90-et és raktam vissza egy SteelSeries Merc-et,ezzel javult de nem mult el... szerintem ez egy összetett probléma,és nem is vagyok benne biztos hogy játékspecifikus,mert eddig soha nem tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- További aktív témák...
- MSI GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB GDDR3 64bit
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó rx 580 8gb
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ne már..komolyan inkább akkor kellett volna többet költenem tápra,lapra mint most megint venni, mert kiderül, hogy fejlesztés után nem elég...
Mind1 elvoltam vele 1024-ben is Mediumon..., mert nem menti a beállítást sem. Folyton lenullázza...

Kíváncsian várom a tesztet mit tud a quad ellen a cf.