Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Hajaj akkor lapot kell cserélned túl melegszik az alaplapon a vrm rész. Sajnos az FX proci alá jó lap kell amin hűtve van. Vagy pedig nagyon alul kell feszelni procit, de látom FX topikban már kértél segítséget.
(esetleg ráállítani erre a részre egy ventit bár kicsit gány megoldás, de működni szokott) -
Helmoras
őstag
Értem, akkor nem az amire gondoltam, nekem más fajta procim van nem is értek igazából hozzá, csak ötletelni próbáltam, nekem csinál olyat hogy 4400 ról lemegy 1600 ra de csak a terhelés függvényében és ez rendben is van, nálad más lesz a gond, hát sajnálom hogy nem segíthettem, majd valaki aki jobban keni segít biztosan

-
ETOM
addikt
Magad is ellenőrizheted a processzor órajelet, hogy játék alatt nem e esik le. Az a lap nagyon harmat a zabagéb FX procihoz.
AIDA64 például tudja monitorozni az órajelet. Játszol az F1-l háttérben meg hagyd futni az aida monitorját. Itt egy kép mit kell figyelni: [link]
Ajánlom az FX topikot is biztos segítenek. Egy próbát mindenképpen megér.
-
-
odorgg
addikt
Táp ügyben itt kérjél segítséget!
i7 kvesebbet eszik, illetve a tesztben sem boostos VGA szerepel, szóval sztem minimum 300W-on vagy alapjáraton is!
F1-hez nemtudok érdemben hozzászolni, linkelt videóban láttam pár high beállítást is, te ugyanolyan beállításokkal futtatad a benchet?
-
Foxmulder89
senior tag
Nem a legjobb az a proci, tény, de biztos nem az a baja. Milyen régi a tápod?
Boostos a videokártyád? Ha igen, Droidmester szerintem tud neked csinálni egy nem boostosat, hogy ne fűtsön feleslegesen.. esetleg próbáld meg felcserélni a két pci-e tápcsatit a kártyán.
Catalyst Control Centerben nem állitottál be véletlenül +AA / Edge detect vagy SSAA-t? -
HSM
félisten
Első dolog egy windóz újrahúzás kéne legyen. Alapból az NV driverei nem takarítják ki magukat rendesen (tapasztaltam a GTX260 után, a 4850-es radeon után hibátlanul ment a GTX260, de a GTX260 után már érdekes mód nem ment jól a 4890-es radeon, csak friss windózzal), de amúgy is ajánlott ilyenkor egy frissen felhúzott rendszerrel fogadni az új karit.
Én ezzel próbálkoznék először. A driver takarítók meg úgy haza tudják vágni a windózt, hogy öröm nézni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(esetleg ráállítani erre a részre egy ventit bár kicsit gány megoldás, de működni szokott)
, látom tényleg kipróbáltad az új Mortal Kombatot. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)