Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz aty-73 #41419 üzenetére
Nem catalystba húztam ott csak csekkoltam. De majd akk adok neki nagyobb feszt hátha. Am olyan probléma is előjött h néha a realtek hd audio nevű progi elkezdi akár játék közbe is 100%on tekerni a gput csak úgy akár játék közbe is. Nappal kinyomom feladatkezelőbe ez inkább éjszaka gáz mikor nem nyomom ki s 400w ot bezabál a gép... nem tudjátok mi lehet ez? Am nehogy cpulimitem legyen egy i7-4790k-valxd
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
-
-
-
X@b3e
addikt
válasz aty-73 #41901 üzenetére
Kipróbálom
Nekem a 1511-es build fan fenn W10 Proból, mert ha 16xx-es telepitövel indulok neki, akkor fel sem megy..
Átnyálazva külhoni fórumokat, az ujabb driverekben kb. sz@rik az AMD egy nagyot ezekre a régebbi kártyákra, nem teszteli ki, váltsd le, ha kell..... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
X@b3e
addikt
-
Baryka007
őstag
válasz aty-73 #41989 üzenetére
Skacok, eddig jutottam el vele... Húztam mindenen ramokat leszámítva... CPU - GPU - VRAM .... szóval ezeket húztam rendesen... De Superposition benchmark után a Heaven benchmarkba rengeteget hibázott már a kártya... Aztán 2D ben is lettek pixeljeim defaultra raktam... Nincsen semmi baja, de meghűlt bennem a vér. Inkább nem folytatom a tuningokat... Pedig akartam még egy Crysist meg egy GTA V-t simán... De így most csak a Superposition benchmarkom lett végleges...
Szerk.: a Superposition benchmark egy régebbi benchmarkom ott látjátok a dátumot is, ugyan azokkal a beállításokkal most nagyon nagyon nem ment neki ( szerintem melege van )
A prociról annyit, hogy sima nem "K" jelzésú I5 3470 ről van szó... Amit még így is, sikerült 3,9 ghz ig húzni !! Ami nagy teljesítmény úgy vélem, ráadásul stabil is... De a VGA tuningtól megijedtem...
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz aty-73 #41994 üzenetére
1215 mV -ot adtam neki... Azzal volt a legstabilabb... Bár érdekes volt, egy full HD tv is rá van dugva HDMI vel a kártyára... És amíg be volt dugva, egy X mértékű tuning után az egyes számú monitorom alja villódzott meg el csúszkált egymáson...
Memóriáknak pedig 1600 mV-ot adtam....
Szóval ez volt 1225 @ 1575 ön a felállásom +20% power limittel természetesen.
De ezt májusba agyonteszteltem és akkor még ment, ugyan ezen a konfigon... -
CirrMee
addikt
válasz aty-73 #42117 üzenetére
Kb 12 évig javítottam gyártásból kikerülő eszközöket, volt szerencsém a szórakoztató elektronikához is (pl anno SkyHD/Sky+ boxok, stb). Ott a teszterekbe kerülő tévék több tízezer csatlakozástól (!!!) nem szálltak el, pedig kaptak csatlakozóhibás egyedeket is...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Baryka007
őstag
válasz aty-73 #42130 üzenetére
Semmi... 77wattot zabál, de fel van húzva Z-s lappal 4,3 turbo clockra... No meg van Wifi kártya a lapon, három 1tb os HDD meg SSD is.... Inkább nem próbálgatom Csak egy hónapja azt hittem meghibásodott a VGA-m vettem egy R9 290 et (x nélkülit) 70 ér ( tudom horror ár még szezonban is ) pláne hogy most 50 ér találtam már Tri X 290X et...
De 7970 et is találtam olcsót, és gondoltam CF el szórakozok picit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs