Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Speed® #41282 üzenetére
Nem, nem ment. Én békén hagytam őket másfél hónapig, múlt héten küldtem egy emailt de válasz nem jött, ezért ma írtam nekik egy újabbat. Válaszolni erre sem válaszoltak, viszont fél órára rá jött ez a sablon üzenet: [link]
(Kivágtam a címzettet mert nem én vagyok és nem tudom kik azok, a számlán lévő cég nevét írták oda)
Arra az emailre sem válaszoltak amit dél körül küldtem nekik leírva hogy visszatérítést igényelnék, és hogy pontosan hová. Furcsa ez a csönd. Ki ne találják nekem még a végén hogy hibáztak és beajánlanak nekem egy 280-astIgen, gondolkoztam a hirdetés feladáson
Újonnan is esik az áruk, 980 Ti-t 150-ért már láttam. De most pont ezért fogom kivárni ezt az 1-2 hetet, szerintem a használt áruk is még lejjebb esik majd mert mindenki meg akar szabadulni tőlük, és az 10XX széria ára is normalizálódik.
Azért túl korai darabok ne legyenek, szeretnék még legalább 2 év garit arra amit veszek. Hátha elszállnak mint ahogy most ez tette, gari nélkül most itt állnék egy hibás kártyával és gyűjtögethetnék az újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Formula-1
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest