Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AeSDé Team

őstag

válasz Speed® #41282 üzenetére

Nem, nem ment. Én békén hagytam őket másfél hónapig, múlt héten küldtem egy emailt de válasz nem jött, ezért ma írtam nekik egy újabbat. Válaszolni erre sem válaszoltak, viszont fél órára rá jött ez a sablon üzenet: [link]
    (Kivágtam a címzettet mert nem én vagyok és nem tudom kik azok, a számlán lévő cég nevét írták oda)
    Arra az emailre sem válaszoltak amit dél körül küldtem nekik leírva hogy visszatérítést igényelnék, és hogy pontosan hová. Furcsa ez a csönd. Ki ne találják nekem még a végén hogy hibáztak és beajánlanak nekem egy 280-ast :D

Igen, gondolkoztam a hirdetés feladáson :) Újonnan is esik az áruk, 980 Ti-t 150-ért már láttam. De most pont ezért fogom kivárni ezt az 1-2 hetet, szerintem a használt áruk is még lejjebb esik majd mert mindenki meg akar szabadulni tőlük, és az 10XX széria ára is normalizálódik.
    Azért túl korai darabok ne legyenek, szeretnék még legalább 2 év garit arra amit veszek. Hátha elszállnak mint ahogy most ez tette, gari nélkül most itt állnék egy hibás kártyával és gyűjtögethetnék az újra.

Új hozzászólás Aktív témák