- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
Gróf... #40997 üzenetére
@Gróf...: Noha a 79xx széria tényleg jól sikerült, de volt már ilyen. Anno a Radeon 9800 Pro-m is nagyon sokáig húzta, a GTX 460-am is, szóval vannak jobban és rosszabbul érkezett szériák. A 28nm-en ragadt gyártástechnológia miatt maradt a későbbi Radeon (és GeForce) kiadás olyan rossz pozícióba.
Ezzel együtt meg kell mondjam, hogy én erősen vakarom a fejem, mert anno a GCN miatt vettem a kártyát, és nem pedig GeForce GTX 770-at. Az elmúlt években viszont folyamatosan azt láttam és látom, hogy, hogy a GTX 770 maradt kb. a 7950-el egy szinten a játékokban. Még a Doom 2016 esetében is. Talán ha további egy évig még maradna, akkor lenne normális megírt Dx12 címek alatt előnye a 770-el szemben. Ez pedig számomra óriási csalódás...
Most egy Radeon 390-re akarom majd lecserélni, reméljük nem bánom meg.
@Borisz76: Nem tudom mik azok a gap-padok, de az én 7950 Twin-X-emnél a pasztázás is segített, illetve az is, hogy a gyári ventik már döglődtek, illetve megdöglöttek, szóval két 12cm-es Akasa ventit hefteltem rájuk. Sokkal csendesebb lett, és melegedni sem melegedik annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- BestBuy topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest