Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
Rocko66
üzenetére
Én így használom! A bioskapcsoló nálam kéken ég (azt használom) . Én módosítottam a Biost hogy ne kelljen AB vagy Trixxel szórakozni.
Régebben ez volt az elején amit használtam!
GPU Cloc . 1050MHz
Memory Clock 1400MHz
VDDC gpu fesze: 1100
Memory feszét én hagytam 1600-nHa ez kész, húzzad lejjebb a csuszkát jobboldalt. és ott húzzad +20-ra! és mentsed el ,és állítsad be hogy rendszerrel induljon. Nekem ez volt az elején!
Ja ha kész vagy akkor Tegyél fel egy GpuZ-t és nézzed az adatokat!
Amit fontos nézned ! Nem kap-e sok feszt a kártya,és a másik fontos dolog nem melegszik-e a Vrm,és a memória!Mi sokan AB-t + HWinfót használunk monitorozásra. De az elején a Gpu-z is megteszi,egyszerűbb a dolog.Én 1150 Gpu/ 1400 Memórián használom . 1.1V / 1.6V-l. Most mondjuk házat cseréltem és amig nem jönnek meg a komoly ventik addig csak 1050/1400 mennek igy nem meleg a VRM!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest