- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Honnan tudod,hogy csak 3 év múlva akarna fejleszteni?
Lehet két hónap múlva bekattan és vesz egy brutál cpu-t szénné akarja húzni,mert elkapja a gépszíj,sőt ez mellé csinál egy jó üzletet,és lecseréli a 7950-et 70-re,azt is szeretné akkor már meghajtani,máris kevés lenne az épp kicentizett táp.
Egyébként nekem teljesen mindegy,de sokkal bosszantóbb az ha lekapcsol a gép,esetleg lefüstöl a táp,minthogy van egy sokkal erősebb,ami alapon elviszi a rendszered.
Nekem is Hexa 500as volt,de inkább vettem ezt a Raidert,tudom nem a legszuperebb minőség,de tudom azt is,hogy még bőven pakolhatok cuccot a gépbe,mert el fogja bírni.radi8tor1 : Sorry,többet nem szólok a témához!
-
Annyi az egész...
Gyakorlatban a 7950 150-200W-t eszik maximum, a proci 60-80W-t, az egyéb komponenseket még beszámolva ott vagyunk, hogy maximum 300W-t zabál a cuccos full terhelésen, ami gyakorlatban szinte sosem jön elő, a 2x 20A /360W/ kiröhögi ezt a konfigot lazán.
Ha nincs tuning nincs fejfájás csak öröm, hogy a remek kis táp viszi különösebb megterhelés nélkül.
Volt Liberty-m tudom miről beszélek.
Túl van fújva ez az egész tápos téma, nem csak itt...úgy globálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest