Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Abu85 #24579 üzenetére

Meglássuk majd, mi sül ki ebből. Egy dolog, mi mit okoskodunk előre, és más dolog, hogyan és mi fog ebből megvalósulni. Ha valami nagyon frankó dolog lesz belőle és kell hozzá, akkor megyek, és boldogan veszek Kaveri APU-t a GPU mellé. Ha meg elmarad a forradalom, akkor maradok Inteles, meg maradnak a játékok is a jelenlegi szinten. :D Mindkét esetben valamilyen szempontból jól jár, aki PC-s...

(#24580) asdxv: Tök fura... Sose találkoztam ilyennel... Én benyomom játék előtt a profilt, és működik. :D Igaz, nálam főleg csak 1050 volt sokat használva, de meg se rezdült soha. :) És ahol próbáltam, ott az 1200-sem.

(#24583) Pug: Jó ötlet, bár nekem érdekes módon az AB is jó. :F

(#24584) haddent: Igen, engem is ez a problémakör az, ami azért jobban aggaszt a PC_gaming jövőjével kapcsolatban....

(#24585) radi8tor1: Folyamatosan el van állítva nálam a feszültség, mert ha alapon használom is +20% power és alulfeszelés rajta van, és gondom semmi. ;) 1200-hoz meg kicsit több kell neki, mint amit gyárilag kap, ott azért van tekerve. :DDD
    De tényleg fura, hogy sose volt olyan kártyád, de mégis tudod, mikor van baj vele. :C Ez így nem valami építő. :U

(#24586) asdxv: Igen, az OSD a legfontosabb 3 sornyi adattal nálam is mindig ott figyel fenn. :) De ahogy írják alattam, AB+TRIXX is megy. AB csak fusson monitorozzon, Trixx-el meg be tudod lőni a többit, a Sapphire 7870 XT-met így használtam, működött jól.

• haddent

addikt

válasz Abu85 #24579 üzenetére

Volt valami olyasmi is, hogy a DirectX egyszerűen nem képes annyi [nem tudom mit] kezelni mint amennyit a konzolok majd, tehát nem csak a megosztott memória hiánya stb.. hardveres dolgok a bajok, hanem az API is. Ezt hogy küszöbölik majd ki, hogy az AMD APU -val ne kellen butítani, mint írtad is?

Új hozzászólás Aktív témák