Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senki sem nézett hülyének, én sem írtam olyat csak azt mondtam hogy NEM akadnak össze, pedig én használok egy időben Aida64 + GPU-Z + HW infó + MSI AB ami szintén i2c ből olvas VRM értéket, és soha nincs velük probléma nem hinném hogy több éves használat során nem kellett volna már találkoznom az általad írt jelenséggel, és azt se hinném hogy ilyen szerencsém van hogy soha nem akadtak össze!
Ennyi a történet.... szóval nem kell ennyire el ijeszteni a népet a több monitorozó progi használatától
de mindenki azt és úgy használ ahogy akar én a részemről lezárom a vitát erről a témáról... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gombászkönyvek egyben
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de mindenki azt és úgy használ ahogy akar én a részemről lezárom a vitát erről a témáról...