- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haddent #11372 üzenetére
kicsit bonyolultabb ennél a történet, mert anno a GTX580 és a HD6970 között is szűkült a különbség 25x16-ban, pedig az 580-asnak több volt a sávszélessége. lehet, hogy az a fő oka, hogy az AMD jobban optimalizál a magasabb felbontásra, de az is lehet, hogy Fermi (és a Kepler) szétdobott setupjához van köze - végső soron, minél nagyobb a felbontás, annál kisebb a frame-ben részarányosan az az idő, amit a setup tesz ki.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
haddent #11372 üzenetére
FullHD felbontást én a mai kártyákhoz mérten nem neveznék már *annyira magas felbontásnak.
Ehhez a felbontáshoz bőven elég még a 2Giga videomemória, még lehet picit fölötte is.
Amúgy FullHD felbontásban is már erősebb a HD7970. Én személy szerint HD7970CF teszteltem le GTX680Sli-vel. Míg a Radeonok gyorsabbak voltak Dirt sorozatban (mind háromban) Metroban, Heaven markban, SniperElite,Stalker,CrySis2, CrySis Warhead, Vantage programokban, addig túl oldalon BF3, Lost Planet 2, és a FArCry2 illetve a BATMAN AC, 3DMARK11 nevet mondanám. Igaz, csak hajszállal volt jobb a kepler, de jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest