Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Speed®
üzenetére
Szia!
Igen, én is leszoktam, nem tudom miért, valahogyan megszoktam, no meg azért azért jobb is az játék közben!
A tápot én is mondtam már neki sokszor, de az a fura nekem gyengébb géppel sosem jött elő, pedig nem lőttem ki mindig régebben az aerot. Sőt.. Volt mikor kifejezetten szerettem ha bent van játék alatt!
Én tápra gyanakodok, de a szakik véleményét természetesen várjuk

Update #1: Mindenből a legfrissebb van fent, windows eredeti!!
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
Tisztázzunk mindent rendben ?
Először is röviden:
A tápegység van meg neki legrégebben.
Voltak különböző konfigurációi, de azt hiszem ez a hiba mindig megvolt neki.Én már rég mondtam neki, hogy a táp, de igazából sosem kapott eléggé sok prioritást a dolog, jöttek a jobb hardverek, i7 most már, és kicsit zavaró neki a dolog gondolom, főleg úgy, hogy nekem sosem jött elő ez a dolog.. Sokkal gyengébb gépem van, de nekem nem jött elő sosem, pedig tényleg szinte mindig ugyanazokkal a játékokkal nyomjuk..
( Nekem Chieftec 550AB-A tápegységem van )
Ezért szeretnénk rájönni mi is áll a dolog mögött, ő gondolom nem szeretne belerohanni a dologba, elsietni azért kért meg írjak ide be.
Ha már tápot vesz, akkor tudjuk meg tényleg az kell-e neki.Esetleg ha másnak is volt/van ilyen gondja leírná legyen szíves?
-
Jeollam
aktív tag
válasz
anderledani
üzenetére
Igen volt, de nem értem a kérdést mire fel?
Köszönöm a válaszokat.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Milyet javasolsz?
-
Jeollam
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémája a barátomnak.
A probléma a következő:
Kilép egy adott játékból, mint pl a BF4-ből és ez a kép fogadja:
A gépe szerintem legalábbis, megvan minden mai játékhoz:
Gigabyte GA-Z68P-DS3 (rev. 2.0)
i7 3770
8gb ram
asus r9 270 2gb
LC5550 V2.2 - Silent SerieMár régóta megvan neki a probléma, több konfignál is ez volt neki, de a táp ugyanaz volt.
Azóta lett SSD is, de ugyanez. Ő tanácstalan a táp ügyben, ( egyszóval nem biztos benne ) és gondoltam ti majd meggyőzitek.Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi