Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz
Jeollam
üzenetére
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom régebben. Bár nekem igazából csak nagyon gépigényes játékoknál jött elő. Nálam az volt a megoldás, hogy mindig átraktam a windowst klasszikus nézetbe, azóta egyszer sem láttam ezt a hibaüzenetet és úgy általánosságban is gyorsabb így a rendszer és még meg is szerettem igazából így már szokatlan is lenne visszaváltani az alap nézetre! Esetleg megpróbálhatja ezt is! Bár igazat kell adnom a többieknek abba, hogy a tápegységet nem érdemes félvállról venni. Én is inkább lecseréltem a tápom mikor úgy éreztem baj van vele. Igaz aztán használtban bevették gond nélkül, állítólag tesztelték is, de azért nem irigylem a következő tulajdonosát! -
Speed®
titán
válasz
Jeollam
üzenetére
A problémának semmi köze a táphoz, megnyugodhat..az elég vagy sem, működik a gép vagy sem..minden egyéb esetben durvább következményeket okoz, mint egy ilyen hibaüzenet (döglődő vinyók stb.). Szoftveres jellegű a gond, de mivel nem tapasztal lassulást, legalsó opció és kész..mit kell ezen ennyit lovagolni..? Tápot cserélje le, ha úgy tetszik, gondolja azt, hogy az a gond, a lényeg, hogy le legyen cserélve..ha már eddig sajnálta rá a pénzt.
-
Speed®
titán
válasz
Jeollam
üzenetére
Tápot ettől a problémától függetlenül is cseréljen, mert a gépét kockáztatja azzal az ipari hulladékkal jelenleg. Ez az üzenet meg sokmindentől lehet, de ki kell kapcsolni a pékbe és nem foglalkozni vele..amíg valóban nem tapasztal lassulást (nem fog..), addig csak egyszerű sw zizi. Hovatovább, én alapból le szoktam lőni az aerot, persze ez ízlés dolga.
-
Steve198310
őstag
válasz
Jeollam
üzenetére
Az az lc az a táp?

Az valami lcpower vagy mi? Normáli ez a dolog? Hát egy penge élén táncol fos táppal nem csodálkozom hogy mindegyik konfignal promlemáznak a játékok
Táp csere minél hamarabb mielőtt el száll minden
Fsp, Thermaltake.stb
A milyen tápot vegyek ott biztos dobnak jó választ. Én személy szerint elég ritka tápot sikerült be szereznem. Jó fajta Tagan superrock seria.
-
Coolmat
őstag
válasz
Jeollam
üzenetére
Szia!
A screenshotokon ha jól látom Mantle API-val megy a játék, valószínűleg az okozza. Nálam pl. mikrolagokat okoz, amit már a Mantle megjelenése óta ígérnek, hogy megcsinálják rendesen a régebbi GCN szériára, de eddig nem láttam előrelépést az ügyben. DirectX alatt semmi problémám nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a 2D-3D váltásokat ezzel dijazza a winfos