Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubakka2141
csendes tag
Szasztok! Én már tavaly július óta tulajdonosa vagyok egy Sapphire HD7870 OC edition karinak, de csak most találtam rá erre a topikra. Volt vele ez a blackscreen vagy nemtudom mindek nevezik azt a problémát, gariztattam, kicserélték és ez már tökéletesen muködik. Egy i5 3570k hajtja, eddig jól visz minden játékot full hd-n, max beallitasokkal. A közeljđvőben megpróbálom kicsit tuningolni a VGA-t és talán a procit is, de ebben még kezdő vagyok. Szóval jó kártya, ajánlom mindenkinek, csak a Sapphire verzióval lehetnek gondok.
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
válasz - = Zk = - #19353 üzenetére
Szia! Bocsi a késői válaszért de csak most jutottam újra ide. Egy tök ugyanolyanra, Sapphire HD7870 OC vagy milyen edition csak ez már tökéletesen muködik szerencsére.
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Lenne egy benchmarkkal kapcsolatos kérdésem. Most lefutattam a 3dmark11 ingyenes verziojat amelyik csak 1280*720p-ben benchmarkol, fizetni nem akarok érte. Szóval látom hogy itt ilyen 10000 pont korul vagy még több jön ki nektek, nekem csak 7500 körül jött ki. Rosszul benchmarkoltam vagy valami nem jol van?
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy Sapphire hd7870OC edition kártyám és ma feltelepítettem a Crysis3-at. Intel i5 3570k procit feltoltam 4Ghzre. Olyan kérdésem lenne, hogy az normális, hogy 1920x1080-ban very highon, max élsimítással az fpsem úgy 10-15 között mozog? Próbáltam tuningolni is a kártyát afterburnellel de berezgett a képernyő, szóval inkább hagytam.
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Tavaly kb. ilyenkor gariztattam egy Sapphire HD7870 OC kártyát Blackscreen hibával, kaptam helyette egy újat, tökéletesen muködik, semmi BS. Most láttam itt, hogy valaki a VGA memória tesztjére ajánlott egy programott, lefuttattam, és kaptam két hibát [link] . Az lenne a kérdésem, hogy ha eddig nem volt BS probléma vele de itt voltak hibák akkor aggódanom kellene? Mert gariba nemhiszem, hogy elfogadnák egy szimpla teszt miatt. Vagy ha muködik, akkor hagyjam?
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
válasz mikka07 #38219 üzenetére
Nekem egy régi 5670 írta ezt az illesztőprogramos hibát, annak a memóriával voltak problémái, ezzel a kártyával amúgy ma dobott csak először ilyen hibát, de Oc-zve volt és BF4 alatt dobta, ugyhogy nemhiszem, hogy hibás lenne, na de mind1, van még rá 1 év gari.
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Amúgy szerintetek megpróbálhatom úgy a tuningot(7870), hogy a feszt felnyomom maximumra, aztán megkeresem meddig stabil a core clock? Azutan ha az stabil, akkor emelek valamit még a memory clockon is?
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Ma tuningolgattam kicsit a 7870-emet, egyelőre 1225/1250-nél tartok (memórát majd később) 1,223V-al a GPU-z szerint (trixx-ben 1,231V-t adtam neki). Valley-al teszteltem és aztán néztem a GPU-z-t, és észrevettem, hogy eléggé droppol a kártya(1,17V körülre). Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet ezt valahogyan küszöbölni?
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok. Mostanában ez a probléma van a 7870 kártyámnál, ha például az asztalról visszamegyek chromeba, és az a fekete rész csak akkor tunik el, ha odaviszem az egeret. Mi lehet szerintetek a baj? A 14.1-es beta driver van rajta, lehet ez okozhatja? OC nincs rajta.
carpe diem
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy Sapphire HD7870 OC kártyám van, nincs rajta tuning jelenleg. Olyan problémám van, hogy az egérkurzor egy ilyen kb 1-2 centis vonallá változik meg amit néhány pötty alkot. Ez valami driver probléma lehet, vagy a kártya hibája? Mondjuk rágugliztam, és más kártyáknál is van ilyesmi, akkor ez globális AMD probléma?
carpe diem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest