Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz csubakka2141 #19351 üzenetére
szia
milyen karira cserélték egész pontosan?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kovsol
titán
válasz csubakka2141 #19743 üzenetére
8-9e pont körül jön amúgy inkább csak ki. Tuningolt rendszerekkel érünk el ennyi pontot. A graphics pontot érdemes nézned amúgy.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
maxxxboy
tag
válasz csubakka2141 #22383 üzenetére
Ja ez normális, sajnos. Vedd le az élsimítást, úgy jobb lesz
És húzd a procid 4,5-4-6-ra az is fog segíteni[ Szerkesztve ]
-
maxxxboy
tag
válasz csubakka2141 #22389 üzenetére
Nálam 1,2Volton viszi, de ez is procifüggő. Illetve az alaplapomon ---> Asus, a Digi VRM Controlnál minden xtreme-re van állítva. Szóval nézz először utána a lapodnak, hogy mik a jó beállítások neki
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
válasz csubakka2141 #38218 üzenetére
Nekem van azt irja "az amd képernyő illesztő program nem válaszol" elmegy a kép utánna visszajön"a windows helyreállitotta a problémát" ,de nem biztos hogy a kártya rossz csinálhatja win7 -is,de előtte egy 6770-es kártya volt a gépben és müködött rendesen(a táp elég hozzá mert egy ideig egy gtx470 is volt a gépben ami többet fogyaszt 225w)és csak a vga csere után kezdte el a csinálni.Ezért érdemesebb helyben vásárolni csak Bp-n 6k-val olcsobban megkaptam a kártyát mint Miskolcon igy küldhetem Bp-re gariztatni .
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz csubakka2141 #45919 üzenetére
Fox. Nem kémprogram, testre szabható, és biztonságosabbá is tehető. Ráadásul nem telepít több más sz.rságot is a gépre (illetve nem csinál ilyen hibákat). De ez itt nagyon OFF.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Apollo_21
addikt
válasz csubakka2141 #45917 üzenetére
Nemkell beparázni sztem...nekem a legújabb driver óta elöjött 2x....elötte nemvolt baja...
Ha jutyúbnál van ez neked is csak..akkor betudható h vmit buheráltak rajta nemrég.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest