Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
-
Cartmenn
aktív tag
Ja és a bios-t kiadta mikor rossz lett és win7 betöltési logóig működött,mikor az asztalra kapcsolt volna lett a csíkos kép,csökkentett móddal se indult ---akkor is a nagy feketeség az egérnyíllal.
-
Cartmenn
aktív tag
Érdeklődnék tőletek mi lehet a gond:Sapphire 7850 2gb---Játék betöltés közben lefagyott a játék feketén-hangal,újraindítás után 4-5 vízszintes csik a nagy feketeségben.Az új kártya helyére berakva(gigabyte 7850,meg újratelepítve a win7 mert az új kártyával se vol jó a rendszer) a rendszer indul csökkentett asztallal,ha jól emlékszem 600x400as felbontással---felnyomtuk a monitor felbontására(1280x1024) ekkor egy nagy kékség
A kártya 2.5éves húzva nem volt,meg max. naponta ment ugye a géppel 2-3 órát ebben volt max 1-2 óra játék---és takarítva is volt mindig. KÖSZÖNÖM -
Cartmenn
aktív tag
Kérdezném tőletek hogy ez videó kártya hibára utal(7850 2gb) ??? :Játék betöltés közben feketén kifagyott a hangal,újra indítva mikor a win7 logóról váltott volna az asztalra csak 5-6 vízszintes 2-3as csík jelent meg.Csökkentett módban elindult 1szer ,akkor próbáltam egy visszaállítást de nem jött össze.(a kártya 2.5éves max 2-3órát megy naponta a géppel ebben max 1-2óra játék föleg COD8,húzva sosem volt---a monitorom csak 1280x1024 ezért minek)Ha a,kártya ment tönkre ezt javasolnátok? : http://hardverapro.hu/apro/videokartya__gpu_javitas_reball_reflow_szamlasan_garanci_1 köszönöm
-
Cartmenn
aktív tag
Jól van naaa,igazatok van!

-
Cartmenn
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Bocs de nem kritikát kértem hanem tanácsot,még ha nem is ide tartozik!Ha kicsit lejjebb lapozol más is tette ugyanezt!Gondolom az jobb itt fent hogy a Crysis3 mennyi FPS-el megy,milyen driver-el megy éppen vagy mennyire sikerül húzogatni.Van itt fent külön topikja ennek az egér típusnak,csak ott ritkán van valaki,ez meg most problémás.(és szétszedtem volna ha találok rajta csavart,feszegetni nem fogom,és igazad van inkább rendelek újat)köszi
-
Cartmenn
aktív tag
Bocs tudom hogy nem ide tartozik,de itt mindig van valaki!Azt kérdezném tőletek hogy a A4tech 747H egerem(1.5éves kb.) most olyat produkál hogy gyors mozgatásra nem igazán reagál--ami ugye játékhoz kell--lassan szépen ,akadás mentesen viszi a kurzort,akkor ez már a halála?(3600ban használom,de a többiben is csinálja)Köszi
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
GergoHD
üzenetére
Szerintem is hülye kérdés,de mikor nekem 6790esem volt ami azért méretben és főleg súlyban nehezebb a mostani 7850nél,én a szabadon levő sarka alá raktam egy méretre vágott hurkapálcát ami a ház aljára támaszkodott!Mert azt a sarkát elég rendesen lehúzza a súly az idő előrehaladtával,és így ferdül is a kártya!(erre egyszer itt fent rá is kérdezett valaki hogy el van ferdülve a kártyája,ez a működést zavarja e---így nem ferdül el)
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Jövő héten, ha nem vágnak át, már egy 1100T hajtja majd(csak AM3-as a lapom).És az miért van hogy nem rég a kártya élményindexe 7.9 volt most "csak" 7.7 frissítettem megint 7.9?Vagy ahogy a Win7 frissíti magát(ha engedem)gondolom már mások a követelmények?!(2év múlva mikor régen nem lesz meg, csak nem kap akkora jutalom pontokat?)
-
Cartmenn
aktív tag
-
Cartmenn
aktív tag
Ja és Sapphire.
-
Cartmenn
aktív tag
2012 júliusi,de nálam 2 hónapja van,játékok alatt még nem volt,csak amit leírtam!!.2 hónap alatt a mostani a 3.eset csak.
-
Cartmenn
aktív tag
Azt kérdezném tőletek a 7850es 2GB-os(nem OC) videókártyával felszerelt gépemnél fordult már elő vagy 2szer hogy bekapcsolás után nem volt kép csak újraindítás után.Valamint most volt hogy a sima netezés alatt(max 5 perc míg ment a gép) kikapcsolt a monitor---újraindítás----pár perc megint kikapcsolt----3szor újra indít,nem kapcsol be a monitor(ekkor áramtalanítva megmozgattam minden csatit belül kontakt hibára gyanakodva)ez után indult a monitor is(persze nem biztos a belső mozgatásra)a win7 csökkentett módra felhívással.Lehet ez a bizonyos FEKETEHALÁL előjele?Húzva sose volt a kártya(csak 1280x1024es monitort hajt),játékok alatt(MW3.Crysis3) nem produkált ilyet!Előre is köszönöm,a tanácsokat is.
-
Cartmenn
aktív tag
Segítene valaki hogy a GPu-z a képen látható módon miért nem lát mindent?Most cseréltem egy 6790est egy 7850re!Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- JBL BoomBox 2
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A kártya 2.5éves húzva nem volt,meg max. naponta ment ugye a géppel 2-3 órát ebben volt max 1-2 óra játék---és takarítva is volt mindig. KÖSZÖNÖM