Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
almos94
aktív tag
Üdv!
Ma éjjel furcsa jelenség vette kezdetét nálam. A kártya egyszer csak magától elkezd 99%-on menni, ventillátor is maxon kezd el forogni, újrainditottam és semmi. Alap órajelen és fesz mellett csinálta ezt, most alulfeszeltem és lejjebb vettem az órajeleket. A ventillátpr halkabb, de Afterburner még mindig azt irja, hogy 99%-on megy a VGA, ezt már vagy 1,5 órája csinálja. Ha feljebb állitom az órajeleket,akkor pedig a ventillátor is hangosabb lesz. Valakinek valami ötlet? -
almos94
aktív tag
Üdv!
MSI 7870-nél tudtok megoldás a ventilátor-szabályzásra és a BS hibára? -
almos94
aktív tag
Üdv.
Nekem MSI 7870 OC-m van. 015.021-es BIOSszal, és a ventilátor-szabályzást nem tudom beállítani. Afterbunerben beállitom, hogy max 50%-on pörögjön,de egy idő után felmegy 100-ra és eléggé hangos. Olvasgattam, hogy a BIOS verzió nem jó, meg hasonlókat, esetleg egy BIOS csere megoldaná a problémát, vagy valami más megoldás?
Amúgy nektek, hogy fut a Crysis 3 a 7870-nel? Én többet vártam a kártyától, 1440*900-ban Very Highon 20-25 fps-em van csak...
Választ előre is köszönöm! -
almos94
aktív tag
Esetleg valaki tudna OC tapasztalatot megosztani? MSI 7870 OC-m van. Eddig nem merültem nagyon bele a tuningba, csupán 1200MHz-s GPU-t próbáltam ki,de kiváncsi vagyok átlagban milyen fesz, mellett mekkora órajelen megy.
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Mi a különbség a Pitcairn és a Tahiti GPU-s 7870-ek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi