Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Frozzy #51995 üzenetére

Tesztelés kell neki. Persze vsz. rögtön nem lesz benne Mantle, és kérdéses az újabb játékok támogatása is. Igazából GB drivert nem nagyon szoktam próbálni, mert minden GB kártyám nVidia volt, azokhoz meg, ugye, minden reg meghajtó vígan felment és rendben működött.

makoss: A probléma az, hogy ami másnál bevált, nem fog nálad is feltétlenül. A Tahiti-s Xt-mmel pl. egy rakat hiba nem jön elő, ami 270-ekkel igen (no meg AB is besegít :DDD ), és bár ezek mégiscsak leporolt 7870-ek, 7870-nel nem nagyon panaszkodik senki. Nálam mindenesetre a 14.1b2 (vagy b3, nem emléxem, a 2. Mantle-ös), a 14.7 RC3, 14.8 voltak az elfogadhatóak. A sokat dicsért 14.4 szintén videó kódolós hibát nyomott, mint az összes, fent nem jelzett, vagy éppen Mantle artifactelt. DX-bencsak a régi progis hibákat dobálja, de azt sztem mindegyik. Azért majd feltolok egy Sam 2-t, és kijátszom, ha lesz időm, melyik beállítástól hal be (XIII-mal, Rep Com-val, KotOR-ral stb. nem is érdemes már próbálkozni). És akkor nem is beszéltem az alaplap-érzékenységről, mert az enyémmel pl. nincsenek BS hibák, de már egy másik ASUS lappal is dobja egy 270.

Új hozzászólás Aktív témák