Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Azt hiszem, az lesz. Úgy vagyok vele, hogy amíg megy, addig megy; egy 1x éves rendszerben van (P35 deszka + E5450 proci), egyedül a HDD lett ssd-re cserélve. 2 óra Crysis maxra téve és nem volt gond, bár szóltak a ventik rendesen :-)
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Lejjebb vettem a ram- és gpu órajelet és visszaraktam egy régebbi (19.3.3) drivert, ezzel most nem cisnál ilyesmit. Bár a héten elég hűvös volt, szóval lehet, ha megint beköszönt a meleg, akkor izzadni - és fagyni - fog a kicsike. Remélem nem lesz gond.
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A 3. rész egyszer EA-nél akcióban volt 5€-ért...hát még eddig nem játszottam végig, pedig nagyon szép. De ez és a Warhead, kiválóak. Elakadtam a Relic pálya végén, ahol elsőnek feltűnnek a nanoruhás koreaiak. A VTOL csak nem akar leszállni. Lehet, hogy hiba volt krekkelni, de csak azért csináltam, hogy ne kelljen bent hagyni a gyári lemezt. Ja igen, fps, azért az üres temetőben is leesik 4x-re, de azért ez már nem olyan rossz mint 1950 GT-n :-)
-
looser
addikt
Elképesztő, hogy most, 2019-ben, full hd-ban nyomhatom a Crysist egy 7870-el :-D
Annak idején ez volt a JÁTÉK, ami kiakasztotta az akkori hardvereket. Sok éve nem vettem elő, de most nagy tévén, jó fps-sel elképesztően hangulatos :-D -
looser
addikt
válasz
danika0670
üzenetére
Hasonló cucc tulaja vagyok, köszi a tippet! Már volt 1-2 kék halál illetve sima fagyi, hosszanti szürke-egyéb szín kombókkal, a legváltozatosabb pillanatokban, de a memóriát és gpu órajelet is kb. 10%-al lejjebb véve ezek megszűntek. Régi kártya, de az új(abb) játékok még elketyegnek vele. Ha esetleg jön az általad vázolt jelenség, ez lesz az első, amit megcsinálok. Üdv

-
looser
addikt
Helló!
Egy régi Philips 32PFL8404 tv-re tettem a 7870-est, szeretném, ha kiváltaná a monitort. Egyelőre még szokni kell. A kérdésem az lenne, hogy mely pixel formátum ajánlott a hdmi kimenethez? Egyáltalán mik a különbségek?
Üdv

-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Abszolút nincs húzva; egy régi GB P35 deszka egy E5450 procival, 8GB 1066 DDR2 rammal. A VGA sincs. De ez jó ötlet, lejjebb veszem az értékeket. Ez egyébként nem okozhat problémát? Nem válhat instabillá a rendszer még a lefelé állítástól is? Arra gondoltam még, hogy januárban lett kiporszívózva a gép és újrapasztáztam (3 év után) a CPU-t, VGA-t, esetleg ez utóbbiba bekukkantok, hátha nem klappol valami. Ezt a VRAM tesztet kipróbálom, ha hazaértem, köszi!
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ó, köszönöm. És mivel lehet/érdemes tesztelni?
-
looser
addikt
Sziasztok! Egy régi játékkal játszom és a gép időnként eldobja magát. Nem kék halál, hanem vagy teljesen szürke, vagy szürke függőleges csíkos és közben visít a hang. Ez lehet vga (7870) probléma?
Köszi
-
looser
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Akkor szőrösfánkolok egy sort :-)
Kipróbálom elsőként a gyári ventivel, majd - ha sikerül - átszerelem az Accelero-t, azzal. Bár mondjuk ami elég volt a 4850-re, az lehet, hogy itt már kevés lesz. Ott (4850) szépen a következő hőmérsékletek voltak: 80 fok a gyári, 60 fok az Accelero, 40 fok az Acc + 12cm-es házventi. Remélem nem fog megsülni. Remélem a Corsair VX450 is elég lesz tápnak. -
looser
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Van rajta egy plusz 12cm-es házventi. 4850 (2008?) óta teljesít szolgálatot 8 Zalman rézbordával :-)
-
looser
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Így teszek! De ha van közben bármiféle kiálló biszbasz, akkor lehet, hogy mégsem?... Mondjuk hűtés nélkül mindegyik eddig általam látott kártya lapos volt :-) Mindegy, feltehetőleg a gyári hűtő sem lesz túl zajos (SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB). Többnyire desktopon vagyok, ott pedig - ha jól tudom - nagymértékben lejjebb veszi a frekiket.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Van valaki, aki a 7870-es kártyáján Acceleo S1 Rev.2 hűtés van? Szeretnék venni a 6850 helyett egy 7870-est és klassz lenne, ha egy az egyben át lehetne tenni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)