- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #47493 üzenetére
A Battlefield 4 nem változott. Az optimális Minőségnél kicsit jobb lett de érezhető lagg-ok voltak. Nagy teljesítménynél pedig látható laggok. Le vettem a beállításokat full low-ra 1080P-ben és úgy sem volt több FPS-em 80-nál ami vicc még droppolt is......
-
F e Z o
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #47493 üzenetére
30 hozzászólással fentebb van a válasz. A 98-99%-os kihasználtsággal ne foglalkozz, magasabb úgysem lesz.
-
nomad138
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #47488 üzenetére
Köszönöm a tippet. Át tettem optimális teljesítményre és ugyan úgy laggolt a dolog. Utána áttettem Optimális minőségre és lagg mentes lett a Far Cry 3 ami ugye nem kis gépigényű. Most fogom tesztelni a Battlefield 4-et és írok egyből. AZ aktuális Driver a 13.12
-
joysefke
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #47282 üzenetére
Ez a jelenség szerinted betudható annak , hogy a CR2 akkoriban még Geforce "párti" volt ha szabad így fogalmaznom?! Ennek a kártyának kellene lennie olyan erősnek, hogy ilyen jelenség még csak véletlenül se forduljon elő.
Semmiféle (VGA jellegű) jelenség nincsen, ha csak nem az, hogy kevés a kártya a FULL HD minden MAX-hoz. A kérdés, hogy mit kell egy kicsit visszabutítani.
Az input lag azért magas, mert nincs meg a folyamatos 50FPS és ezért visszaugrik 25-re. Ez normális, ha gyenge a kártya.Ha megnyugtat, volt GTX 660OC-m is, és az se tudott többet Crysis 2-ben és az Nvidia féle adaptive Vsync sem segített
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest