Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
milszab
üzenetére
ASUS sem tökéletes. Amikor kikapcsol a monitor a ventilátorok egy negyed másodpercre nagyobb fordulaton pörögnek, majd megállnak. Ez egy minimális búgást eredményez, semmi többet. Illetve kb. 5ből egyszer előfordul, hogy miután megálltak a ventik, újra felgyorsul egy pillanatra. De utána végleg megáll amíg a monitor be nem kapcsol.
-
tick
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Normál esetben nem stabil 100%, kivéve ha jóval kisebb a gép teljesítménye, mint amit a játék megigényelne. Nyilván ha nem történik semmi, akkor kevesebb dolga van a VGA-nak.
-
tick
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem elég tégla a DC2?

-
tick
aktív tag
Lejárt a szerkesztési idő
Nem válasz akart lenni, sry
Mellesleg 10%os ventillátorok mellett 63 fok
-
tick
aktív tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ha valakit esetleg érdekelne picit tesztelgettem most az ASUS v2 7850-est:
GW2 alatt 99%os GPU terhelés mellett 18%on jár a ventillátor és 62 fokos a kártya
valamire csak jó ez a batár hűtés
(alap frek és fesz) -
tick
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gigabyte 7870 esetében is ilyen gyatrán teljesít?
-
tick
aktív tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
EK oldala szerint az összes sapphire ref nyákos, hogy ez mennyire valós adat...azt nem tudom
-
tick
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ehhez a behemóthoz mit szóltok?

-
tick
aktív tag
Sziasztok, szerintetek egy Artic Accelero S1-es hogy teljesítene ezzel a kártyával? Sajnos a gyári hűtő nekem elég hangos már 50%-nál is, illetve ez a fél-passzív megoldás is elég szimpatikus.
-
tick
aktív tag
Sziasztok!
Egy sapphire 7850 boldog tulajdonosa vagyok, viszont egy olyan problémám akadt, hogy (bár eddig még nem pörgött fel automatikus módban) 46 és 51%-os venti sebesség között nagyon rossz hangja van. Az egész mintha rezonálna és nagyon hangos nyöszörgése van. Ötlet, hogy mi lehet a probléma? Az alaplap 8 pin-es kábele oldalról hozzáér, de kétlem, hogy ez okozná a problémát.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(alap frek és fesz)